› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.08.2015

250 TL'nin altında hesaplı stil önerileri

Hesaplı parçalarda yaratıcı kombinler oluşturmak hayal değil. 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunun uygun fiyatlı parçaları ile hazırladığımız 250 TL'nin altındaki kombinlerden ilham alarak kendinize en uygun stili oluşturabilirsiniz.

Güzel giyinmenin bütçeniz ile doğru orantılı olduğunu düşünebilirsiniz. Bu fikir bir bakıma doğru olsa da, stil sahibi olmak için büyük paralar harcamanıza gerek yok. Hesaplı parçalar ile yaratacağınız kombinlerle de kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Pudra.com olarak 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonundan seçtiğimiz parçalarla toplamda 250 TL’yi geçmeyecek kombinler hazırladık.

250 TL'nin altında hesaplı stil önerileri
  

Feminen trendy

Eğer fiziğinize güveniyor ve trendleri takip ediyorsanız şık bir crop-top bluz ve dar kalem eteği bir araya getirmemeniz için hiçbir neden yok. Çizgili, V yakalı kısa bir bluz, yüksek belli penye etek ile birleştiğinde feminen ve iddialı bir kombin ortaya çıkabilir. Bu monoton kombini renklendirmek için siyah ve beyazın en iyi dostu kırmızıdan yardım alabilirsiniz. Sezonun en popüler parçalarından bucket bag ile tamamlayacağınız stilinizi kırmızı püskül küpeler ile taçlandırabilirsiniz.
hesapli stil onerileri kombin tarz moda trendy feminen
Bluz: Topshop 109 TL, Etek: H&M 25 TL, Çanta: H&M 35 TL, Babet: Mango 59 TL, Küpe: Stradivarius 19 TL.
 

Hesaplı şıklık

Sade ama farklı bir elbise ve doğru aksesuarlar ile şıklığınızı her zaman garanti altına alabilirsiniz. Dantelli mini elbise hem şık hem de tarz sahibi bir görünüm sağlarken bağcıklı babetler ise trendy bir etki yaratabilir. Stilinizi tamamlayacak son aksesuar ise sade fakat iddialı bir ear cuff!  
hesapli stil onerileri kombin tarz moda sik
Elbise: Zara 100 TL, Çanta: Koton 40 TL, Babet: H&M 69TL, Cuff: Accessorize 34 TL.
 

Bohem stil

Tek parça bir elbisenin ya da tulumun sağladığı rahatlığı gibisi yok. Söz konusu bohem stili olunca rahatlık da her zaman ön planda oluyor. Desenli tulum ve püsküllü bir çanta ile anında stilinizde bohem bir hava yaratabilirsiniz. Altına giyeceğiniz rahat espadriller tarzınızı tamamlamak için yeterli olacak. Kombinasyonunuza son dokunuşu ise kıyafetiniz ile uyumlu ince bir bileklik ile yapabilirsiniz.
hesapli stil onerileri kombin tarz moda bohem
Tulum: Mango 139 TL, Çanta: Stradivarius 39 TL, Espadril: Zara 49 TL, Bileklik: H&M 19 TL.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Giyecek bir şey bulamadığınız günler için stil önerileri
Dolabımız her ne kadar onlarca kıyafetle dolu olsa da bazen giyecek hiçbir şey bulamayız. Pudra.com olarak bu durumlar için herkesin dolabında bulunan parçalarla oluşturulabilecek stil önerileri hazırladık.

​100 TL'nin altında sezonun en güzel 30 elbisesi
Yaz sıcaklarında en rahat ve serin tutan kıyafet şüphesiz ki elbiseler! Pudra.com olarak seçtiğimiz 2015 yaz sezonunun uygun fiyatlı en güzel elbiseleri, yaz sıcaklarında kurtarıcınız olacak.

Bunaltıcı sıcaklar için kombin önerileri
Bu sıcak havalarda ne giyineceğinizi bilemiyor ve şıklığınızdan ödün vermek istemiyorsanız Pudra.com’un sizin için hazırladığı bunaltıcı sıcaklar için kombin önerilerine mutlaka göz atın.

​Sezonun en güzel denim elbiseleri
2015 yazının en trend parçalarından denim elbiseler her yerde! Sezonun en şık denim elbiseleri Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER