› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.10.2016

Eylül ayının en şık 10 kadını

Eylül ayında davetlere katılan ünlü stillerini yakın kadrajımıza aldık. En şık isimleri görmek için galeriye tıklayın.

Getty Images Turkey

Davetlerle geçen bir ayı daha geride bıraktık. Eylül ayında şıklıklarıyla başımıza döndüren ve bize stilleriyle ilham veren 10 kadını listemize ekledik. Bakalım bu listede kimler var?
 

Eylül ayının en şık 10 kadınını görmek için galeriye tıklayın.


Geçtiğimiz ay televizyon dünyasının Oscar'ı kabul edilen 68. Emmy Ödülleri kırmızı halı geçit töreniyle ışıltılı anlara sahne oldu. Gecede Kristen Bell, Zuhair Murad imzalı derin dekolteli elbisesiyle büyük beğeni topladı. Gecenin diğer stili sahibi isimlerinden biri de zarif tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Kirsten Dunst oldu. 

Amy Adams, sezonun ışıltısına tek omuzu açık payetli elbisesiyle sahip olmuş. Kendine yakışan saç modelini iyi bilen oyuncuyu bir kez daha doğal dalgalı bıraktığı saçlarıyla görüyoruz. Akademi ödüllü Natalie Portman, Venedik Film Festivali'nde verdiği güzel haberle hayranlarını sevindirdi. İkinci çocuğuna hamile olduğu ile ilgili çıkan haberleri doğrulayan Natalie Portman, duru güzelliği ile uyum içinde olan elbisesiyle çok hoştu. Eylül ayının en şıklarının tamamını görmek için galeriye tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2