› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.06.2013

Gwyneth Paltrow'un ilham veren stili

2012 yılında "Dünya'nın en güzel giyinen kadını" seçilen Gwyneth Paltrow'un yıllardır değişmeyen çizgisi pek çok kadına ilham veriyor. Gwyneth Paltrow'un stiline Pudra.com'da yakından bakalım.

1972 doğumlu Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, iki çocuk annesi. Kıskandıracak derecede düzgün fiziğine hayranız. Nasıl forma girdiğini Gwyneth Paltrow’un bikiniye hazırlık egzersizi konumuzda anlatmıştık.

Oscar ödüllü oyuncu Paltrow kıyafetleri mükemmel taşıyan kadınlardan biri. Sporcu kimliği ile bütünleşen narin görünümü ve artık O'nu tanımlayan ilk sıfatlardan biri olan zarafeti Paltrow'u katıldığı tüm davetlerde en çok konuşulan isimlerden biri yapıyor. Taşıdığı kıyafetlere kattığı bu ruh kırmızı halı törenlerinin en çok merak edilen kadınlarından biri olmasını sağlıyor.

Günlük hayattaki tarzı da sade ve şık. Canlı renklerle pek arası olmayan güzel yıldız, genelde siyah, beyaz, krem ve pudra tonlarını tercih ediyor. Mini etek ve şortlarla bacaklarını cesurca sergiliyor.



Kırmızı halıda çoğunlukla Monique Lhuillier, Versace, Calvin Klein, Valentino, Donna Karan, Lanvin gibi tasarımcıların kıyafetleriyle görüyoruz onu. Aksesuvara gelince Paltrow abartıdan uzak, minimal tasarımları seviyor diyebiliriz.

Güzel oyuncunun davetlerde ve günlük hayatta ne giydiğini görmek için Gwyneth Paltrow şıklığı'na yakından bakalım.



Hollywood'un gözde oyuncusu Gwyneth Paltrow nerede, ne giyeceğini bilen tarzıyla bize her zaman ilham veriyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2