› 
 › 
03.02.2020

Jennifer Lopez'in Super Bowl 2020 stili

Super Bowl için muhteşem bir şova imza atan Jennifer Lopez, sadece dans şovları ile değil, tümü Versace imzalı kostümleri ile de dikkat çekti.

Dünyanın en çok izlenilen spor organizasyonu Amerikan Futbol finali "NFL Superbowl"'un 54.'sü Super Bowl LIV, 2 Şubat akşamı Miami'de gerçekleşen muhteşem müzik ve dans gösterisi ile hafızalara kazındı. Amerikan Futbol Ligi’nin tüm dünyada heyecanla beklenen ve şampiyonunun belli olacağı Super Bowl etkinliği için iki dünya starı; Jennifer Lopez ve Shakira birlikte sahne aldı. Gecede Jennifer Lopez, tamamı Versace'ye ait olan kostümleri ile de ayrıca dikkat çekti. Devre arası şovlarıyla ortalığı yıkan Jennifer Lopez gecede 3 kostüm değiştirdi.
 
Jennifer Lopez kostüm

Jennifer Lopez, gece boyunca tüm kostümlerini Versace'den tercih etti. Shakira ve Jennifer Lopez'in Super Bowl öncesi düzenlediği basın toplantısında, JLO, beyaz bir bralet ve yüksek bel beyaz bir pantolon tercih etti.
 
Jennifer Lopez Shakira basın toplantısı

Siyah deri ve çivilere bezeli kıyafetiyle ve Empire State Binası’na benzeyen bir direkle sahneye çıkan Lopez, Hustler filminde olduğu gibi sahnede direk dansı yaptı. 
 
Versace deri kostüm

Miami’deki Hard Rock Stadyumu’nda oynanan Super Bowl'da direk dansı için Versace imzalı, zımba detaylı, bisikletçi tarzı siyah deri bodysuit üzerine uzun pembe bir etek tercih etti. 

Şov devam ederken bir süre sonra saten pembe eteği çıkardı ve eteğin altından bodysuiti ile birleşen uzun siyah deri çizmeleri ortaya çıktı. 
 
Versace deri kostüm

Siyah deri ve çivilere bezeli kıyafetiyle ve Empire State Binası’na benzeyen bir direkle sahneye çıkan Lopez'in bu kostümünü hazırlayan Versace, Jennifer Lopez için hazırladıkları kostümü şöyle tanımladı: 

Bu kostüm olağanüstü kalitede bir deriden oluşturuldu. Üst kısmı ceket tarzında oluşturulurken, kollar ve bacaklar binlerce zımba ve Swarovski taşları ile zenginleştirildi.

Versace'nin el yapımı bu kostümünün toplam 900 saatte yapıldığı söylentileri de kostüm ile ilgili konuşulanlar arasında. 

Bir sonraki Super Bowl devre şovunu Shakira ile paylaşan yıldız, parçalanmış bir aynanın küçük parçalarını andıran gümüş süslemelerle donatılmış şeffaf bir kostüm giydi.
 
Jennifer Lopez kostüm

Şovun son görünümü için hem Porto Riko hem de Amerika Birleşik Devletleri'ni temsil eden tül tüylü bir bayrağı andıran elbiseyi giydi.
 
Jennifer Lopez super bowl kostümü

Lopez, gecede 2002 yılı hit şarkısı ‘Jenny from the Block’ ve ardından ‘We from the Bronx, New York’ şarkılarını seslendirdi.

Shakira ve JLoSuper Bowl devre arasında ise Shakira ve Jennifer Lopez birlikte sahne alarak İspanyolca şarkı söyledi. Jennifer Lopez'in Super Bowl stilinine dair tüm kostümleri görmek için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz. 

İlgili haberimiz:

54. Super Bowl'da Shakira ve Jennifer Lopez rüzgarı
Dünyanın en çok izlenen spor etkinliklerinden Super Bowl'un 54.sü Super Bowl LIV'de Jennifer Lopez ve Shakira muhteşem dansları ile nefes kesti!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2