› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.08.2015

Lena Perminova'nın şık ve zarif stili

Zarif stili ve duru güzelliği ile dikkat çeken Lena Perminova’nın stilini mercek altına aldık. Rus güzelinin sokak ve davet stiline göz atmak için haberimize buyurun.

Getty Images Turkey

Eski model, yeni stil ikonu Elena (Lena) Perminova, zarif stili ve dikkat çekici fiziği ile her zaman gözleri üzerine toplamaya başaran bir isim. Moda haftalarında yaptığı kombinler ve katıldığı davetlerde giyindiği kıyafetler ile beğenimizi toplayan Rus güzelinin stilini mercek altına altık.
lena elena perminova stil tarz moda ikonu unlu 0
Genellikle feminen kıyafetler tercih eden Lena Perminova, kısa tütü etekler ve uzun balon etekli elbiseleri giyinmeyi çok seviyor. Bunların yanında fiziğini ortaya çıkaran dar siluetli kıyafetleri de sıkça tercih eden ünlü güzel, yüksek bel kalem etekleri kendisine en çok yakıştıran isimlerden.

Lena Perminova'nın stilini incelemek için galerimize tıklayabilirsiniz.
   
lena elena perminova stil tarz moda ikonu unlu 00
Favori parçaları arasında yüksek bel pantolonların yer aldığını rahatlıkla söyleyebileceğimiz Lena Perminova’nın bu parçayı kombinleme şeklini oldukça beğeniyoruz. Uzun bacakları ve ince beli sayesinde kendisine çok yakışan yüksek bel pantolonları genellikle crop-top bluzlar ile kombinleyen genç anne, her seferinde stilini dikkat çekici bir parça ile tamamlamayı başarıyor.
 
lena elena perminova stil tarz moda ikonu unlu 000
Her zaman yaratıcı kombinlerle karşımıza çıkmayı başaran Perminova, farklı ve iddialı parçalar kullanmaktan çekinmiyor. Güzel ikonun en sevdiği aksesuarlar arasında şapkalar ve dizüstü çizmeleri sayabiliriz.

Konuyla ilgili yazılarımız
Kate Middleton'un şahane stili
Cambridge Düşesi Kate Middleton, her zaman zarif ve sofistike görünüyor. Her giydiği trend oluyor. Pudra.com, Middleton'un etkileyici stilinden en güzel kareleri bir araya getirdi.

Moda ikonlarının stil sırları
Daha güzel giyinmek ve stil sahibi olmak için moda ikonlarının sırlarından faydalanmaya ne dersiniz? Bakalım moda ikonları giyinirken nelere dikkat ediyor?

Taylor Swift’in inanılmaz stil evrimi
ABD’nin en çok beğenilen stil ikonlarından biri haline gelen Taylor Swift’in gece elbiselerinin altına kovboy çizmesi giydiği günlerden katıldığı organizasyonların en şık kadınına dönüşmesi hikayesine birlikte göz atalım.

Chiara Ferragni'nin sokak ve davet stili
The Blonde Salad ile dünyanın en çok tanınan ve takip edilen moda blogger'ı olan Chiara Ferragni romantik, asi, spor bazen de feminen stiliyle kameralara poz veriyor. Chiara'nın birçok kadına ilham kaynağı olan muhteşem stili Pudra.com’da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2