› 
 › 
04.11.2020

Soğuk havalarda spor için adidas COLD.RDY koleksiyonu

Yorgunlukla başa çıkmak için en güçlü silah egzersiz. Peki soğuk havada spor yapmaya hazır mısınız? adidas COLD.RDY koleksiyonuyla sizi sokağa taşıyor!

Havalar yavaş yavaş soğusa da spor programınızı ertelemeyin, açık havada her türlü hava koşullarına uygun kıyafetlerle performansınızı ikiye katlayın. Çünkü kış yorgunluğuyla başa çıkmak için en güçlü silah egzersiz yapmak. adidas, sporseverlerin her türlü hava koşulunda spora devam edebilmesi için yeni spor koleksiyonu COLD.RDY’yi hazırladı.

adidas'ın açık hava aktiviteleri için tasarladığı COLD.RDY koleksiyonu, nefes alabilen kumaşlar ile su geçirmeyen malzemeler içerirken; göz alıcı silüet ve cesur tonlarıyla şehir stiline de yeni bir bakış getiriyor.
 
adidas cold rdy koleksiyonu

İlgili haberimiz: Soğuk havalarda nasıl spor yapılır?
Kışı daha aktif ve daha sağlıklı geçirmek için mutlaka egzersiz yapmak gerekiyor. Peki, soğuk havalarda spor yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor?
 
Adidas cold rdy koleksiyonu ayakkabı ve eldiven

adidas, farklı hava koşullarına karşı koruma sağlayan ve RDY’nin dördüncü ve son üyesi olan COLD.RDY koleksiyonu en üst düzeyde yalıtım malzemesi ile sıcaklığı sabit tutarken, nefes alabilen teknolojisiyle de hava ve nem sirkülasyonu yaratarak kuru kalmayı sağlıyor.

Sporcuları ve şehir sakinlerini zorlu kış koşullarında sıcak ve rahat tutmak için tasarlanan çok yönlü koleksiyon, performans ve stili kusursuz bir şekilde harmanlıyor.

COLD.RDY Athletics Hoodie GoldCOLD.RDY koleksiyonu özellikleri
  • Koleksiyon mevsimlik montlar, uzun kollu antrenman tişörtleri, yelek, hoddie ve spor botlardan oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip.
  • Açık havada spor giyim tarzına yeni silüetlere sahip koleksiyona özel tasarım dokunuşlar ve cesur tonlarla yeni bir görünüm kazandırılmış.
  • Ürünler, hareket halindeyken rahatlık sağlayan genişletilmiş fermuar tasarımı ve hızlı erişim için ergonomik cep ağızlarına sahip.
  • Hassas şekilde yerleştirilen dikişler sayesinde parçalar bir araya getirilirken ekstra hacmi ortadan kaldırılarak esneklik ve hareket kolaylığı sağlanıyor.
  • COLD.RDY ürünleri, askeri üniforma tasarımlarından ilham alan ayrıntılar da taşıyor.

COLD.RDY koleksiyonunda yer alan ürünler ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2