› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2009

Stefanel'den yılbaşına özel transparan şıklık

Stefanel yılbaşında da şık alternatifleriyle sizin ve sevdiklerinizin yeni yıl heyecanını paylaşıyor.

Stefanel, lapin kürkten bolerolarını, şallarını ve pançolarını yılbaşına özel olarak sizlerle buluşturuyor. Stefanel’in lapin kürkleri ile en şık ve en gösterişli siz olacaksınız. Soğuk kış günlerinin kurtarıcısı olan bu modeller aynı zamanda şıklığınıza şıklık katacak. Kürk boleroların, şalların ve pançoların birbirinden farklı modellerini görmeniz için Stefanel Mağazaları sizleri bekliyor.

Stefanel'den yılbaşına özel transparan şıklık

Ayrıca, Stefanel’in yılbaşına özel kıyafetleri ile bütün dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Simli, lame ve altın rengi kıyafetler; lureks hafifliğiyle sizleri sararken, yumuşak, akıcı ve dişiliği vurgulayan bir uyumla şık olmanızı sağlayacak. Sade kesimli ama transparanlıklarıyla şaşırtan mini elbiseler ise yılbaşı için farklı bir seçenek oluşturacak.



Siz de yılbaşı alışverişiniz için Stefanel’e gelin ve farkı keşfedin!



Yılbaşı için hazırladığımız diğer konulara da göz atın:

Doridorca'nın gece elbiseleri şahane! Yılbaşı gecesi ne giyeceğim diye fazla düşünmenize, karış karış mağaza gezmenize gerek kalmadı.

Mudo'dan yılbaşına özel elbiseler ve aksesuarlar Mudo, yeni yıla özel ürünlerle sizin ve sevdiklerinizin yeni yıl heyecanına ortak oluyor.

Yılbaşı gecesi nasıl bir ayakkabı giyeceksiniz? Klasik düğün ayakkabıları geride kaldı. Şimdi bunlar moda!

Bir moda klasiği: Siyah elbise. Yılbaşı gecesi ne giyeceğim diye fazla düşünmenize, karış karış mağaza gezmenize gerek kalmadı.

Parlak ve gösterişli gece elbiseleri. Birbirinden ünlü Hollywood markalarının şık koleksiyonları yılbaşı için vitrinlerdeki yerini aldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER