› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.11.2009

Bir moda klasiği: Siyah elbise

Sizin için hazırladığımız siyah elbise rehberinde, bir çok markanın modellerini görebilir, yılbaşı alışverişinizi kolaylaştırabilirsiniz!

Yeni sezonda elbiseler adeta altın çağını yaşıyor. 80'ler ve 40'lar sezon modasında ağırlığını hissettirse de, trendlerin ötesinde bir "klasik" var ki asla eskimeyecek, asla "out" olmayacak: Siyah elbise modası.

2010 sezonunun en güzel siyah elbise modellerini görmek için tıklayın.




"Her kadının dolabında mutlaka olması gereken 5 temel parça" dan biridir siyah elbise... Ama bunu zaten biliyorsunuzdur. İster gündüz, ister gece olsun istisnasız her ortamın kurtarıcısıdırlar. Çok şanslıyız ki, 2010 kışında çok fazla model alternatifi var.

Günlük hayatta diz üstü elbiseleri, uzun çizmeler ve sezonun son modası bootieler yani bilekte biten botlarla birlikte giyebilirsiniz. Elbette bu kombinasyonda size opak çoraplar eşlik edecek.




Mudo ve Twist

Baştan ayağa siyah giyinmek çok moda bu arada... Ten rengi çorap yerine, kalın siyah çoraplar ve siyah bir ayakkabı ile hem şık hem de çok fit görünebilirsiniz. Tek renk giyinmek, her zaman daha ince gösterir unutmayın.


Mango ve Machka

Düğün, davet, parti gibi özel geceler için fırfırlı ve dantelli elbiseler yine çok gözde. Ama detaysız, düz siyah bir elbiseyi payetli bolero ya da işlemeli kısa ceketle kombinleyip gece elbisesi haline dönüştürmek de size bağlı...


Topshop


2010 sezonunun en güzel siyah elbise modellerini görmek için tıklayın.


Konuyla ilgili diğer haberlerimizi okumak için tıklayın:

2010 kış elbise trendleri

2010 abiye elbise modası
Etiket: 2009 elbise modası, 2009 elbiseler, 2009 moda, 2009 sonbahar modası, 2009 sonbahar sezonu, 2009 sonbahar trendleri, 2010 abiye modası, devamı...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2