› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.01.2010

2010 elbise modelleri!

Yeni sezonda en dikkat çeken parçalar arasında elbiseler bulunuyor. Bakalım 2010 modasının elbise modelleri neler?

2010 kışının modasını eğer tek kelimeyle ifade edersek bu kelime kesinlikle “çarpıcı” olur. Tasarımlarda işlemeler, süslemeler ve kat kat kumaşlar özellikle ön planda. Konsept genel itibariyle 40’lar ve 80’lerin havasını taşıyor. Rock çocukları geri dönerken, folklorik detaylar ve seksapel de unutulmamış. Aslında bu sezon modasında herkese göre bir şeyler var!

Topshop, Miss Selfridge, Koton, Mango, Banana Republic ve Park Bravo gibi ünlü markaların sezon koleksiyonlarında zevkinize uygun bir parça mutlaka bulacaksınız.

Bu markalardan seçtiğimiz 2010 kışının elbise modellerini görmek için tıklayın.


Folk ruhu
Folk ruhu taşıyan etnik desenler, tunik elbiseler, püskül detayları bohem hayatın modernize halini yansıtıyor.


Tezatlık hakim
Derin koyu renkler, yüksek voltaj renkleriyle altüst edici, göz kamaştıran bir tezat yaratıyor. Aynı zamanda vizon, bej, saks mavi ve ekru tonları koleksiyonun ana hatlarını da belirlemiş oluyor. Füme, gümüş, bronz ve yanık altın renkleri, taba, gri ve siyah ile kombinlenirken; petrol tonları, zümrüt yeşili, mor, parlak pembe ve kobalt mavisi koleksiyondaki renk patlamasını sağlıyor.



Siyah başrolde…
Bununla birilikte siyahın çarpıcı şıklığı, kadınsı bir görünüm için dantelle buluşarak, vazgeçilmez bir bütünlük oluşturuyor. Sofistike bir şekilde geri dönen 70’lerin vintage elbiseleriyle, mini ya da maksi uzun ceketler (blazerler), koleksiyona hem orijinal hem de yaratıcı bir çizgi getiriyor.




Metal ve zımba süslemeler
Ürünlerde sıkça rastlanan metal süsleme detayları, Mad Max ve Dune gibi bilim-kurgu filmlerinden etkilenilerek yaratılmış sanki. Islak görünümlü kumaşlar ve dokulu baskılar zengin ve dekoratif bir tema oluşmasını sağlayan önemli unsurlardan.. . Vurgulu omuzlar, pullar, zımba detayları, dar kesimler ve yüksek belli miniler sezonun silüetini oluşturuyor.




Rock’n Roll
Süper mini elbiseler, dar montlarla veya yeleklerle giyilerek iddialı bir rock tarzının temelini oluşturuyor. Batik boyama, yırtık detaylar, kareli kumaşlar ve fermuarlar bu tarzın olmazsa olmazları.


Trikosuz olmaz!
Triko bu sezonun anahtar ürünlerinden olup, lureks renk bloklaması, metalik iplikler, işlemeler ve zımba detayları ile ön plana çıkıyor.




Gece elbiseleri göz alıcı
Geometrik ve soyut leopar desen baskılar görünümü tanımlarken, zımba ve payetler ise matlık ve parlaklığı birleştiriyor. Drape detaylı kokteyl elbiselerinde mücevher işlemeleri ön plana çıkarken, yarasa kollu elbiseler 1980’lerin siluetini yansıtıyor. Keskin hatlı ve seksi dikişlerin kullanıldığı parçalarda ekoseler, gri tonları ve siyah ana renkleri oluşturuyor



Bu markalardan seçtiğimiz 2010 kışının elbise modellerini görmek için tıklayın.


Böyle ekose elbiseler görmediniz!

2010 abiye elbise modelleri

Bu kışın gözdesi kısa botlar

Yağmur çizmeleri hiç bu kadar popüler olmamıştı! Pudra.com'da...

Koton'da yok, yok!

Fornarina'da her şey çok seksi!

Mudo kadını kış sezonunu açtı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2