› 
 › 
pudra.com 23.10.2009

2010 kışının gözdesi kısa botlar

2009 2010 sonbahar kışının ayakkabılarında en çok dikkat çeken model bilekte biten kısa botlar: Mango, Nine West'ten modeller...

Bu kış ne çizme ne ayakkabı, esas moda olan boy ikisinin arasında kalan kısa botlar.

Bu ayakkabı modelini kadınlar ya seviyor ya da nefret ediyor. Evet, bilekleriniz kalınsa kısa botlar pek size göre değil. Ama modadan geri kalmak istemiyorsanız, ayakkabı dolabınızda bir çift kısa bot olması şart.

Mango, DKNY, Nine West, İnci, Lacoste, Collezione, Naked gibi markaların kısa bot modellerini görmek için tıklayın.


Asla yapmayın!
Bol kotunuzu botun içine sokmayın, uzun çiçekli eteklerin altına ya da 80’lerdeki favori kadın şarkıcınızı taklit edip file çoraplarınızın üzerine de giymeyin. Bugünkü kısa botların imajı tamamen farklı. Bunlar modern ve sade görüntünün bir parçası.

Etekler ve elbiselerle giyin
Eskiden moda olduğu dönemlerde sadece pantolonla giyilen kısa botlar bu sezon elbise ve eteklerin altında da görülüyor. Bu sezon kadınların çoğu bu ayakkabıları evaze mini elbiseler ve eteklerle giyiyor. Ama siz bunları bol kesimli pantolonların altına ya da dar kotlarınızın içine sokarak giyebilirsiniz.

Kısa botlar en iyi dizin hemen üzerinde biten eteklerin altında durur, vücudunuzu orantılı gösterir. Bunları taytın altına giyebildiğiniz gibi çorapsız ya da kalın külotlu çoraplarla da tamamlayabilirsiniz. Botunuzla aynı renkte çorap seçerseniz bacaklarınız uzun görünür.




Renk karnavalı
Bileğin hemen altında biten kısa bot modeli bacakları uzun gösterir. İnce ve uzun bacaklı kadınlar daha yukarıda biten kısa bot modellerini tercih edebilirler. Lame, dore, bronz modelleri ve ruganları gece gezmelerinde; siyah, gri ile çikolata tonlarında olanları ise gündelik hayatınızda kullanabilirsiniz. Bu sezon olağan renkler dışında mavi, yeşil, uçuk pembe gibi renkli botları da sıkça göreceğiz.


Tokalı veya kemerli
Sezon modası botlardan bazıları katlanmış çizme görünümünde, bazıları bağcıklı Oxford tarzında; bazılarının bilek kısmında toka ya da kemer göze çarpıyor, bazıları ise düğme ve fermuar gibi detaylarla zenginleştirilmiş.

Leopar ve zebra deseni de oldukça makbul.




Mango, DKNY, Nine West, İnci, Lacoste, Collezione, Naked gibi markaların kısa bot modellerini görmek için tıklayın.


Bu ekoseler sizi baştan çıkaracak!

Çok moda: Yağmur çizmeleri!

Divarese'in çanta koleksiyonuna bakmak ister misiniz?

Mango'nun koleksiyonuna göz atmadan olmaz!

2010 hitleri jeggings ve süper skinny tam kısa botluk!

2010 kış elbise trendlerini merak ediyor musunuz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2