› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.10.2009

Ekose modası tam gaz devam ediyor!

Ekoseler 2010 sezonunda zirve yapıyor. Machka, Twist, Mango, İpekyol gibi markalardan sizin için seçtiklerimize mutlaka göz atın…

Özellikle gömleklerde popülerliğini devam ettiren ekoseler bu kış sezonunda elbise, etek, ceket gibi parçalarda kendini iyice gösteriyor. Ekose seviyorsanız, çok şanslısınız. Çünkü İskoçlara özgü bu desenin modası kolay kolay geçecek gibi değil, her türlü parçayı seçmekte özgürsünüz.

Ekose bol ya da diz altı etekler, uzun ya da kısa elbiseler, vücuda oturan dar ya da tunik gibi giyilebilecek bol gömleklerden biri sizin zevkinize uygun olabilir. Hatta ekose desenli bir mantoyla düz renkte kıyafetinize farklı bir hava katabilirsiniz. "Bu desen bana göre değil," diyorsanız, ekose desenli bir aksesuvarla da bu modaya ayak uydurabilirsiniz. Üstelik ekoseyi sadece alışık olduğumuz renklerde değil, sezonun moda olan canlı renklerinde de görüyoruz.

Machka, Twist, Mango, Diesel, İpekyol markalarının ekose modellerini görmek için tıklayın.



Aksesuvar ve ekose birlikte olmaz
Bu sezon elbise gibi büyük parçaları da ekose deseninden seçebilirsiniz. Çünkü bu deseni uzun gece elbiselerinde kullanan modacılar bile var. Palto, ceket, trençkot, elbise gibi parçalarda da ekose gayet güzel duruyor. Ayrıca ekose desenli bir elbiseyi aksesuvarlarla tamamlamaya da gerek yok. Ekose deseni zaten yeteri kadar dikkat çekici olduğu için aksesuvarlardan uzak durmalısınız.





Ekose giyerken bunlara dikkat!
Büyük kareli ekoseler kilolular için uygun değil. Çünkü kişiyi daha kilolu gösterirler. İlla ekoseli giyecekseniz, canlı renkte olanları tercih etmeyin. Baseninizi gizlemek için çan kesimli verev ekose desenli elbiselerle modaya ayak uydurabilirsiniz.




Dizüstü pileli etek..O da ne?
Yılların çocuksu ekosesi bu sene tasarımcılar sayesinde feminen bir havaya büründü. Dizaltındaki dapdar kalem etekler, etek-ceket takımlar, trençkotlar… Pileli diz üstündeki etekleri unutun gitsin!


Machka, Twist, Mango, Diesel, İpekyol markalarının ekose modellerini görmek için tıklayın.

Ekoselerle kısa botlar nefis olur! Pudra.com'da...

Çeşit çeşit yağmur çizmelerine ne dersiniz?

Yılın elbise trendlerini merak ediyor musunuz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2