› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.10.2009

2010 kışının favorisi Mango

Gardıroplarımızın vazgeçilmez markası Mango, 2010 kış sezonuna muhteşem bir koleksiyonla girdi.

Mango’dan bugüne kadar alışveriş yapmamış bir kadın yoktur herhalde. Her sezon mutlaka birkaç parça alırız bu markadan. Bu sezonda geleneği bozmuyor ve Mango’dan çıkmayacakmışız gibi geliyor bana. Özellikle 2010 kış koleksiyonu için dünya yıldızlarını da kataloğuna dahil eden Mango; yarattığı modelleri, konseptleri, renkleri ve aksesuvarlarıyla gerçekten büyük sükse yaptı.
Mango 2010 kış koleksiyonunu görmekiçin tıklayın.




Penelope gitti, Scarlett geldi
Mango’da bu yıl Penelope Cruz’un yerini Scarlett Johansson aldı. Kış kataloğunun diğer yüzleri ise Daisy Lowe, Leigh Lezark, Riley Keough ve Laetitia Casta’nn kardeşi Marie Ange Casta oldu.







Ana trend: Deri ve hayvan deseni
Birçok markada yer alan vahşi hayvan figürlü tişörtler Mango’da da mevcut. Sezonun öne çıkan parçalarından ufak deri ceket, zebra desenli tişört ve uzun hırkalara sıklıkla rastlıyoruz.
Derilerin sıcaklığı uygulamaların parıltıları ile bir arada yaşıyor.

Bez veya napa malzemeler üzerinde çıtçıtlar, süs pulları, taşlar veya fermuarlar kullanılmış. Hayvan desenleri giysileri süslüyor ve bunlara hareket hissi katıyor. Öne çıkan renkler siyah ve gri, bir miktar kobalt mavisi ile koyu bordo.



Sezon klişesi 80’ler
Bu sezon Mango kadını 80’li yıllara referanslar veren giysileri dolabına dahil ediyor. Omuz çizgisi ceketlerde ve dış giysilerde vurgulanırken, alt giysilerde silüet daralıyor ve dar pantalonlar, leggings veya boru tipi etekler ön plana çıkıyor. Ayrıca streç pantolonlar ve trençkotlar da göze çarpıyor.


Zuhair Murad tasarımları
Son olarak, Zuhair Murad, Arap ülkeleri için özel olarak tasarlanmış olan bir koleksiyon çerçevesinde Mango ile işbirliği yapmaya devam ediyor. Onun klasik bakış açısına göre, ihtişamlı kıyafetlerin tasarlanması aşamasında işlemeli manşetler ve süs pulları gibi ayrıntılardan faydalanılmış.

Lübnanlı tasarımcı yaldız, bej, pembe ve siyah dokunuşlar sergileyen kıyafetler, uzun etekler, bolerolar ve yelekler içeren bir koleksiyon hazırlamış. Aksesuvarlar, zerafetle işlenmiş ayakkabılar ve süslenmiş çantalar bu koleksiyonu tamamlayan unsurlar.

Mango 2010 kış koleksiyonunu görmekiçin tıklayın.


2010 sonbahar - kış modasında daha neler var, merak ediyor musunuz? Tıklayın.

Sezonun en trend elbise modelleri pudra.com'da...

Payetli kıyafetleri nasıl kombin yapacağınızı görmek için tıklayın.

Sezonun hitleri jeggings ve süper skinny yazımızı okumak için daha ne bekliyorsunuz? Tıklayın!

2010 blazer yılı olacak! Blazer nasıl giyilir, modelleri neler, tıklayın...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2