› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2016

Bu Instagram hesapları ağzınızı sulandıracak!

Aramızda yemeğe başlamadan önce fotoğrafını çekmeyen var mı? Nefis yemek fotoğrafları çeken bu kullanıcıları Instagram'da mutlaka takip edin!

İtiraf edelim, artık önümüze yemek geldiğinde, ilk sarıldığımız şey çatal bıçak değil telefon oluyor. Herkes o anı ölümsüzleştirip sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Yemeğe özel bir ilgisi olan ve yiyip içtiklerini büyük bir keyifle fotoğraflayan 7 Instagram hesabını seçtik. 
 

Instagram'da en sevdiğimiz yemek hesapları için galeriye tıklayın.


Yemek yapmak veya yemek gibi yemek fotoğrafı çekmek de bir tutku. Sadece fotoğrafını çekmek için saatlerce yemek yapmakla uğraşanlar veya özel olarak belli bir yemeği sipariş edenler bile var. Siz bu kadar abartmayın tabii, ama özellikle yemek yemeyi seviyorsanız bu anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmeyin. İşte yemeklerin fotoğraflarını çekmeyi hobi haline getirmiş o kullanıcılar ve iştah açan hesapları...

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Instagram'da ilham veren dekorasyon hesapları
Size harika dekorasyon fikirleri verecek Instagram hesaplarını taradık. Zevklerine hayran kaldığımız dekorasyon aşıkları Pudra.com'da!

Instagram'da takip etmeniz gereken kitap tutkunları
Instagram'da kitaplarla harika kompozisyonlar yaratan hesapları bir araya getirdik. Tanımadan sevdiğimiz yaratıcı kitap tutkunları Pudra.com'da!

İlginizi çekebilecek 2016 festivalleri
Farklı bir şeyler deneyimlemek istiyorsanız sizin için seçtiğimiz 2016 festivallerine göz atın deriz. Detaylar Pudra.com'da.

Ayerya Zeytin Hasat Günleri başlıyor
5-6 Kasım'da Ayerya Rüzgarlı Vadi Çiftliği'nde düzenlenecek Zeytin Hasat Günleri, Ege'nin zenginliklerini gözler önüne serecek eşsiz bir fırsat.
EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2