› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.11.2016

Uluslararası yemek konferansı Yedi'de neler oluyor?

Uluslararası yemek konferansı "Yedi" 6 Kasım'da Bomontiada'da! Gastronomi dünyasından ünlü isimlerin konuşma yapacağı konferansın detayları Pudra.com'da!

Türkiye'nin yedi bölgesini, İstanbul'un yedi tepesini ve ‘Yemek’ fiilini temsil eden İstanbul merkezli, uluslararası yemek konferansı “Yedi" için geri sayım başladı. Konferans “Give Back!/Geri Ver!” teması üzerine yoğunlaşarak, yeme – içme dünyasından dünyadan ve Türkiye’den alanında öncü çok sayıda konuşmacıyı İstanbul’da bir araya getiriyor. 6 Kasım 2016 tarihinde Eski bira fabrikası Bomontiada'da gerçekleşecek konferansta topluma, gelecek nesillere ve doğaya “geri verme” konusunda neler yapılması gerektiği ile ilgili girişimlerini paylaşacaklar. 

Uluslararası yemek konferansı Yedi'de neler oluyor?
Gastronomi aracılığıyla dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getirebiliriz?’ sorusuna odaklanan 6 Kasım Pazar günü gerçekleşecek uluslararası yemek konferansı YEDİ'de, dünyanın yiyecek sorununa çare arayan “Feeding Good” platformunun  girişimcisi Lars Charas, The World’s 50 Best Restaurants listesinde 1. sırada olan Osteria Francescana’nın şefi Massimo Bottura, Gıda israfına dikkat çeken “Food for Soul” adlı projenin mimarı; Farklı ihtiyaçları bulunan insanlarla bu ihtiyaçları karşılamak isteyen kişileri buluşturan “ihtiyacharitasi.org” platformunun kurucusu Mert Fırat, IKSV İstanbul Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova ve daha bir çok ünlü isim konuşma yapacak. Konferans programı aşağıdaki gibi;

09:00 – 10:00      Kahvaltı
10:00 – 13:00      Konuşmalar ve Kahve arası
13:30 – 14:50      Öğle yemeği
14:30 – 18:00      Konuşmalar ve Kahve Arası
18:00 -               Kokteyl ve akşam yemeği

Biletler Biletix'de.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
İlginizi çekebilecek 2016 festivalleri
Farklı bir şeyler deneyimlemek istiyorsanız sizin için seçtiğimiz 2016 festivallerine göz atın deriz. Detaylar Pudra.com'da.

Ayerya Zeytin Hasat Günleri başlıyor
5-6 Kasım'da Ayerya Rüzgarlı Vadi Çiftliği'nde düzenlenecek Zeytin Hasat Günleri, Ege'nin zenginliklerini gözler önüne serecek eşsiz bir fırsat.

2. Gastromasa Konferansı ünlü şef Aduriz'i ağırlıyor
Türk mutfağını dünyaya tanıtmayı hedefleyen Gastromasa Konferansı 10 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak. Konferansa Ünlü şef Aduriz de katılacak.

Atılan yiyeceklerle dünyalar doyar!
İtalya’da yeni çıkan bir yasayla süpermarketler satamadığı yiyecekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıyor. Ne diyelim darısı başımıza!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER