@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.05.2012

2012 Haziran ayı en güzel çocuk etkinlikleri

Haziran ayında çocuklar için matematikten heykele kadar çeşitli atölyeler, sirk gösterisi, müzikal oyun gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler var. Pudra.com haziran ayının en güzel çocuk etkinliklerini seçti!

2012 Haziran ayı en güzel çocuk etkinlikleri shrek 3
3/12

Shrek Müzikali


Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 40. yıl kutlamaları çerçevesinde, Broadway ve West End’den sonra ilk kez Türkiye’de Mehmet Ergen tarafından sahneye konacak olan, Talimhane Tiyatrosu’nun ortak yapımcılığını üstlendiği Shrek Müzikali, canlı orkestrası, orijinal müziğin Türkçe uyarlamaları ve dans performanslarıyla 7’den 70’e tüm izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak bir müzikal komedi. Müzikalin konusu şöyle:

Shrek, bataklığında yalnız ve huzurlu bir hayat sürmektedir. Ta ki Pinokyo, Peter Pan, Çizmeli Kedi ve daha birçok masal kahramanı, Lord Farquaad tarafından bu topraklara gönderilene kadar. Herkes eski düzenine dönmek istemektedir. Ancak bunun tek yolu, bir ejderha tarafından korunmakta olan kuleden Prenses Fiona’yı kurtarmaktır. Bu tehlikeli yolculukta, sadık dostu Eşek’in Shrek’e katılmasıyla olaylar komik ve eğlenceli bir hal alır.

Tarih: 2 Haziran 2012
Saat: 12.00 ve 16.00
Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi
Bilet fiyatları: Salon 45 TL, balkon 34 TL.

Biletinizi Biletix’ten satın alabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2