@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.07.2012

2012 Temmuz ayı en güzel çocuk etkinlikleri

Temmuz ayı biz büyükleri sıcaktan bunaltırken, çocuklara rengarenk etkinliklerle onların coşkularını artıracak enerjik yüzünü gösteriyor. İşte temmuz ayı içinde gerçekleşecek en iyi çocuk etkinlikleri…

2012 Temmuz ayı en güzel çocuk etkinlikleri yoga cocuk pace 3
3/14

PACE Çocuk Sanat Merkezi'nde Yoga ve Sanat


Çocuklar için yoga ve sanat PACE Çocuk Sanat Merkezi’nde birleşiyor. Yogart kurucuları olan çocuk yogası eğitmeni Ebru Deniz ve sanat eğitmeni Meriç Akdiş’in PACE’de çocuklar için düzenledikleri yoga-sanat etkinliği, harika bir yaz etkinliği.

PACE Çocuk Sanat Merkezi’nde yapılacak yoga-sanat buluşmasında çocuklar tarih öncesinden dinozorlarla tanışacak, Afrika kabileleriyle dans edecek, kutupta penguenlerle yüzecek, uzayda Ay üzerinde yürüyecekler.

İki saat süren etkinlikte çocuklar temalı yolculuklara çıkacak, yolculuk hakkında eğlenceli bilgileri drama öğeleri barındıran interaktif yoga hareketleriyle keşfedecekler.

Yoga seansının ardından küçük yogiler farklı malzemeler tanıyarak, keşfettikleri yerlere paralel bir sanat etkinliği gerçekleştirecekler.

Yaz boyunca sürecek etkinlikte gruplar 12 kişi ile sınırlı. Çocuğunuzun yoga ve sanatın birleştiği bu ilginç etkinliğe katılmasını isterseniz kayıt yaptırmak için 0532 680 05 86 no’lu telefondan Meriç Akdiş ile irtibata geçebilir ya da yogartcocuk@gmail.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. Etkinliğe katılım ücreti 60 TL.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2