@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.06.2013

2013 Temmuz ayı çocuk etkinlikleri

Yeni ayın tüm çocuk etkinliklerini inceledik ve en güzellerinden oluşan bir Pudra.com seçkisi hazırladık.

2013 Temmuz ayı çocuk etkinlikleri cocuklar 2
2/9

İstanbul Modern Çocuk Atölyeleri


Erol Akyavaş Retrospektif Sergisi’ne paralel olarak düzenlenen “Sanat Labirenti” eğitim programına katılım ücretsiz.

5-7 yaş ve 8-10 yaş grubu için düzenlenen Foto-Çizgiler atölyesinde çocuklar, uzman eşliğinde sergi gezisinin ardından atölyede onlar için hazırlanan fotoğraflar üzerine çizimler ve boyamalar yaparak sanat çalışmalarını tamamlıyorlar.

8-10 yaş ve 11-13 yaş grubu için düzenlenen Sürprizlerle Dolu Labirentler atölyesinde çocuklar kolaj, boyama ve kaligrafik çalışmalarıyla Akyavaş’ın bulutlarını, duvarlarını ve yazılarını çözümlemeye çalışıyorlar.

3-5 yaş grubu çocuklar ve ailelerin katılabildiği Şüpheci Geometri atölyesinde, Akyavaş’ın çalışmalarında yer alan geometrik biçimleri, bu biçimleri nasıl gölgelendirdiğini ve kompozisyonunda nasıl ele aldığını öğreniyorlar.

6-10 yaş grubu çocuklar ve ailelerin katılabildiği Aile Fermanım atölyesinde çocuklar, aileleriyle birlikte Erol Akyavaş’ın izinden giderek yazılı ve görsel kültürün değerli unsurlarından biri olan fermanlardan esinlenerek aile fermanlarını oluşturuyorlar.

Her yaş grubu için farklı tarih ve saatlerde yapılan etkinlikler hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için: 0212 334 73 41 - egitim@istanbulmodern.org
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2