@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.04.2014

Anne babalar için şehir rehberi: Şehrin Çocuk Hali

"Çocuğumla bugün ne yapsam?" diye soruyorsanız sizi, İstanbul’da yaşayan ebeveynler için oluşturulmuş yeni bir şehir rehberiyle tanıştırıyoruz: Şehrin Çocuk Hali.

Seyahat blogu www.seyahatperest.com‘un yazarı Özge A.Lokmanhekim, İstanbul’da yaşayan anneleri yeni bir şehir rehberi ile buluşturuyor.

Anne babalar için şehir rehberi: Şehrin Çocuk Hali

www.sehrincocukhali.com adlı site, park, bahçe, müze, kurs, tiyatro, sinema, oyuncakçı, çocuk dostu restoranlar gibi çocuklara yönelik her türlü etkinlik ve mekanın yer aldığı geniş kapsamlı bir etkinlik takvimi ve rehber sunuyor.

“Şehrin çocuk hali, mutluluk garanti!” sloganıyla yola çıkan ve annelerin hayatını biraz olsun kolaylaştırmayı arzuladığını belirten Lokmanhekim, “'Çocuğumla bugün ne yapsam?' sorusu her anne gibi benim de en önemli gündem maddelerimden. Bu soruya en güzel şekilde cevap vermek, şehri çocuklarımızla birlikte keşfetmek için konularında deneyimli yani gezen, gören ve yazan bir ekiple bu siteyi tasarladık. Gün gün, saat saat çocuklar için nerede ne var hepsini bir araya topladığımız online rehberimizle, annelerin dışarı çıkmadan önce bakacakları ilk adres olmayı hedefliyoruz” diyor.

Şehrin en iyi pastacıları, parti organizasyoncuları, ekolojik ürünler satan dükkanları, çocukların koşup oynayabileceği park ve bahçeleri, en lezzetli pizzacıları, harika kitapçıları gibi aile boyu mutluluğa dair onlarca mekanı tek bir yerde sunan Şehrin Çocuk Hali, hem çocuklar hem de aileler için şehir hayatını daha renkli ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER