Pudra.com 14.12.2012

Anneler soruyor, uzmanlar yanıtlıyor

Pediatri, dermatoloji, jinekoloji, pedagoji ve beslenme uzmanlarından oluşan Prima Uzman Kurulu, bugün başlayan ve 16 Aralık'a kadar sürecek olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda annelerin tüm sorularını yanıtlayacak.

Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı bugün başladı. 16 Aralık'a kadar sürecek olan fuarda Prima Uzman Kurulu annelerin bebek ve çocuk bakımı, anne ve bebek sağlığı hakkında sorularını yanıtlayacak.

Anneler soruyor, uzmanlar yanıtlıyor

Prima, anne ve anne adaylarının hamilelik dönemi ve sağlıklı bebek gelişimi konularında merak ettikleri tüm sorulara yanıt vermek ve düzenli olarak bilgi paylaşmak amacıyla, farklı alanlardan Türkiye’nin önde gelen profesyonellerini bir araya getirdi.

Pediatri, dermatoloji, jinekoloji, pedagoji ve beslenme gibi farklı disiplinlerden uzmanların yer aldığı Prima Uzman Kurulu, sağlıklı bebek gelişiminin evrelerinden yeni doğan bebeklerde cilt bakımına, bebeklerin tuvalet eğitiminden oyunun bebeğin duygusal gelişimindeki rolüne, lohusa anneler ve bebekler için doğru beslenmeden hamilelik döneminde dikkat edilmesi gereken noktalara kadar birçok konuda anne ve anne adaylarını aydınlatmayı hedefliyor.

Çeşitli etkinlikler, internet üzerinden online chat, Prima’nın web sitesi Prima.com.tr ve Facebook sayfası Facebook.com/primadunyasi gibi birçok kanal yoluyla yazılı, görsel ve sosyal medya ile annelerle buluşacak olan Prima Uzman Kurulu; İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Vural, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir, Beslenme Danışmanı Dr. Yasemin Bradley, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Çepni, Uzman Pedagog ve Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sevil Yavuz, Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Aydın’dan oluşuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER