Pudra.com 31.12.2013

Anneliğe farklı bakan kitap: Bir Annenin Doğuşu

Kadının zihnindeki doğum, yeni bir insana değil yeni bir kimliğedir diyen “Bir Annenin Doğuşu”, annelik deneyiminin bir kadını sonsuza dek nasıl değiştireceğini anlatan bir kitap.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları tarafından çıkan “Bir Annenin Doğuşu” adlı kitap, annelik olgusuna farklı bir bakış sunuyor.

Anneliğe farklı bakan kitap: Bir Annenin Doğuşu

Psikiyatrist Daniel N. Stern, pediyatrist, çocuk psikoloğu Nadia Bruschweiler-Stern ve gazeteci Alison Freeland imzalı kitap, kadının tüm hayatını ve iç dünyasını değiştiren, yeni tecrübeler kazandıran bu süreci büyüteç altına alıyor ve anneliğin psikolojisini ortaya koyuyor.

Kadın ne zaman kendini anne hisseder? Bu kimlik kadında ne zaman ortaya çıkar ve bu süreç kadını nasıl hissettirir? Bir Annenin Doğuşu’na göre “Bebeğin fiziksel olarak doğması gibi annenin de psikolojik olarak doğması gerekir. Kadının zihnindeki doğum yeni bir insana değil yeni bir kimliğedir: Bir anne olma duyumudur.”

"Bir Annenin Doğuşu", bu içsel dünyada kadının yolunu nasıl bulacağını anlatıyor. Annelerle yapılan röportajlardan ve vaka incelemelerinden oluşan kitapta, bu güçlü ve yeni hisler uzmanları tarafından okurlarıyla paylaşılıyor.

Bir Annenin Doğuşu
Daniel N. Stern, Nadia Bruschweiler-Stern, Alison Freeland
İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları
Fiyatı: 25 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER