pudra.com 15.03.2010

Bebeğinize organik bir dünya yaratın

Bebeğinize hassas cildi ve doğa dostluğu için Caramel İstanbul’un organik oyuncak ve kıyafetlerine mutlaka göz atın!

Siteye girdiğinizde sizi şu cümle karşılıyor: ‘stil sahibi mutluluk elçisi’... Caramel İstanbul, özel günlerimiz ve anlarımızda mutluluğumuzu ufak hediyelerle paylaşmanın güzelliğine inanıyor. Bunu tamamen kendimizden özel birşeyler katarak farklılaştırmanın bizi ayrıcalıklı kıldığını düşünüyor. İster doğum günü, ister baby shower, isterseniz düğününüz olsun, küçük ya da büyük tüm özel kutlamalarda mutluluğu kalıcı ve özgün hediyelerle ölümsüz kılmak üzerine yol çıkmış olan www.caramelistanbul.com, bebekler hiçbir kimyasal içermeyen 100% organik oyuncaklar ve kıyafetler de sunuyor! Bizim bu yazımızda sizlerle paylaşmak istediğimiz bu ürünleri iç rahatlığıyla bebeğinize alabilir veya sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Bebeğinize organik bir dünya yaratın

Bu organik bebek dünyasında neler var diye merak ederseniz; sevimli tulumlar, önlükler, havlular, şapkalar, banyo lifleri ve şirin oyuncaklar var… Bebeğinizin hassas cildi en az sizin kadar düşünülmüş. Caramel İstanbul hiçbir toksik madde kullanılmadan üretilen bu %100 organik ürünleri web üzerinden kolaylıkla sipariş etme imkanı sunuyor. Ayrıca banyo havluları, ele geçirilerek kukla gibi oynatılabilen yunus ve kurbağa figürlü banyo lifleri, Caramel İstanbul’un organik ürünleri arasında bulunuyor. Özellikle bebeklerin arabada rahatça uyumaları için üretilen, %100 organik araba boyun yastıkları ve eski çağlardan beri kullanılan, bebeklerin duruş pozisyonu ile kemik gelişimini destekleyen, bebeğinizi kucağınızda rahatça taşımanıza yarayan organik Baby Sling, bebeğinizle hem sağlıklı hem de konforlu gezi imkanı sunuyor.



Ayrıca köpek, inek, kuzu, fil, fok, bez bebek, pirinç bebek formundaki birbirinden şirin organik oyuncaklar bebeğinizin en yakın arkadaşı olacak; minikler bu yumuşak dostlarını yanlarından ayırmak istemeyecek. Sertifikalı %100 organik pamuk ve doğal iç malzemeler kullanılarak sertifikalı üreticiler tarafından üretilen ve Control Union tarafından sertifikalandırılan bu oyuncakları yine internet sitesi üzerinden sipariş edebilirsiniz! Satın aldığınız ürünler kapınıza kadar gönderiliyor…

Hediye olarak alabileceğiniz ve şık paketler içerisinde size ulaştırılan ürünlerin fiyatları 10.99 TL ile 64.99 TL arasında değişiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER