22.12.2009

Bebeklere durulama gerektirmeyen bakım

Mustela’nın durulama gerektirmeyen temizleyici sıvısı bebekler için güvenli hijyen sağlıyor.

Bebek ve anne bakım ürünleri markası Mustela’nın Günlük Bakım Serisi’nde yer alan Physiobebe Durulama Gerektirmeyen Temizleyici Sıvı, alkol içermeyen yapısı sayesinde bebeklerimizin ve çocuklarımızın cildini hassas biçimde temizleyerek hijyen sağlıyor.


Fransa’nın en büyük ilaç firmalarından Expanscience Laboratuvarları’nda, 1950 yılından itibaren üretilen Mustela, bebeklerin hassas cildine yönelik geliştirdiği ürünler ve anneler için tasarladığı ürünlerle tüm dünyada güvenle kullanılıyor. Mustela Physiobebe Durulama Gerektirmeyen Temizleyici Sıvı, soğuk algınlıkları ve hastalıkların yoğun biçimde yaşandığı bu günlerde, bebekler ve çocuklar için güvenli bir hijyen sağlıyor.

Temizleyici Sıvı, bebeklerde yüz ve bez bölgesi gibi hassas bölgeleri de yumuşak ve etkili bir biçimde temizlerek, su/yağ dengesini sağlıyor. Alkolün yanı sıra sabun da içermeyen ürün, cildin pH dengesine uyumlu yapısı ile en hassas ciltleri bile etkili biçimde temizliyor. Anneler bu ürünü, alkol içermeyen yapısı sayesinde bebeklerinin cildinde istedikleri sıklıkta, rahatça kullanabiliyorlar.

Ayrıca formülündeki Aloe Vera sayesinde, bebeklerin ve çocukların cildini yumuşatıp rahatlatıyor. Ürün aynı zamanda Mustela’ya özgü bebek kokusu sayesinde bebekleri sakinleştiriyor.

Physiobebe Durulama Gerektirmeyen Temizleyici Sıvı (300 ml) fiyatı: 30 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER