Pudra.com 03.08.2011

Canavarların çocukları Türkiye'de!

Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak olan Monster High oyuncakları; Frankenstein, Dracula, Deniz Canavarı, Kurt Adam, Mumya, Medusa, Zombi gibi ünlü canavarların çocuklarından oluşuyor.

Monster High acayip ve çok havalı tarzlarıyla kız çocuklarının gönlünü fethedecek. Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunulacak olan Monster High, oyunlara fantastik bir boyut getiriyor. Hem çok havalı hem çok farklı olan Monster High karakterleri Frankenstein, Dracula, Deniz Canavarı, Kurt Adam, Mumya, Medusa, Zombi gibi ünlü canavarların çocukları.

Canavarların çocukları Türkiye'de!

Monster High Lisesi’nde okuyan acayip havalı arkadaşlar, ailelerinin modası geçmiş alışkanlıklarını bir tarafa bırakıyorlar ve okul yaşantısını tanımaya çalışıyorlar. Onları havalı tarzları ve sadık dostlarıyla gördüğünüzde “hayranlık uyandırıcı” diyeceksiniz. Üstelik her karakterin tamamen Türkçe hazırlanmış günlükleri de beraberlerinde geliyor. Böylece başlarında geçen olayları hepsinin kendi bakış açısından öğrenebilme şansınız var.

Yayınlandığı ülkelerde liste başı olan Monster High romanı da Ağustos ayında satışa sunulacak. Ayrıca, Monster High’ın Acayip Havalı Günlükleri de kızların sıra daşı eğlencesi olacak.

7 ünlü canavarın çocukları

Frankenstein’ın kızı olan Franke Stein, henüz 15 günlük. Modaya uygun olan yapısı arkadaşları tarafından büyük beğeni topluyor. En çok Tarih dersini seviyor. Suya girdiğinde çektiği için yüzmeyi ve yağmurda ıslanmayı sevmiyor. Draculara ve Clawdeen Wolf en sevdiği arkadaşları.

Kurt Adam’ın kızı Clawdeen Wolf 15 yaşında. Tam bir moda düşkünü olan Clawdeen Wolf’un kendine güveni tam. Dostlarına sağdık. Kendisi gibi tüylü olan bir kedisi var. Alışveriş yapmayı ve eğlenmeyi çok seviyor. En sevdiği ders Ekonomi. Gelecekte modayla yakından ilgilenmek istiyor. Süsüne çok düşkün, topuklu ayakkabı giymeye bayılıyor. Az pişmiş biftek en sevdiği yemek. En sevdiği arkadaşları Frankie Stein ve Draculaura.

Dracula’nın kızı Draculara 1.599 yaşında. Siyah kıyafetlerini pembe tonlarıyla tamamlamayı çok seviyor. Sevimli bir yarasa besliyor, ona minik kıyafetler giydirmeye bayılıyor. Arkadaşlarına cesaret veren bir kişiliği var. En kızdığı şey Monster High kafeteryasında vejetaryen yemek seçeneklerinin olmaması. En sevdiği ders Yaratıcı Yazın. 1599 yıl boyunca her yere 2 defa gittiği için Coğrafya dersini sevmiyor. Frankie Stein ve Clawdeen Wolf en sevdiği arkadaşları.

Mumya’nın kızı Cleo de Nile 5.842 yaşında. Saç tasarımı ve egzotik takılarıyla gerçek bir Mısır prensesi. Karanlıktan çok korkuyor. Mısır Kobrası besliyor. Ponpon kızlar takımının kaptanlığını yapmak ve Monster High Lisesi’nin koridorlarında vakit geçirmek en sevdiği şeyler. Geometri dersini çok seviyor. Sebebi ise içinde üçgen ve piramitlerin olması. Tarih dersinden hoşlanmıyor. Üzümü çok seviyor. Deuce Gorgon ve Ghoulia Yelps en sevdiği arkadaşları.

Medusa’nın oğlu Deuce Gorgon 16 yaşında. Spor giyinmeyi ve havalı görünmeyi çok seviyor. İki kuyruklu faresini çok seviyor. Basketbol oynamaktan ve yemek pişirmekten çok hoşlanıyor. Mutfak Sanatları dersini çok seviyor. Akdeniz yemekleri yemeyi tercih ediyor. Cleo de Nile ve Jackson Jekyll en sevdiği arkadaşları.

Deniz Canavarının kızı Lagoona Blue 15 yaşında. Bol pantolon, kolsuz bluz giymekten ve geniş kenarlı şapkalar takmaktan çok hoşlanıyor. Her türlü acayip aktiviteye katılmayı seviyor. Pirana besliyor ve akvaryum çantasıyla onu gizlice sınıfa sokuyor. Okyanus Bilimi dersini çok seviyor fakat Jeoloji dersinden hiç hoşlanmıyor. Suşi en sevdiği yemek. Herkesle iyi anlaşıyor.

Zombi ailesinin kızı Ghoulia Yelps 16 yaşında. Çalışkan kız görünümü katan kemik çerçeveli gözlüğü her kıyafetine uygun. Zombice konuşuyor ve yavaş yürüyor. Beslediği bir baykuşu var. Okumayı ve yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyor. Zombice bilmeyenlere sinirleniyor. Abur cubur yemeyi çok seviyor. Cleo de Nile ve Monster High Lisesi’ndeki herkesi çok seviyor.

Monster High çizgi filmleri yakında FOX TV’de yayınlanmaya başlayacak. Çantadan defter kabına, nevresimden pijamaya kadar çeşitli lisans ürünleri bulunan Monster High, kızların dünyasını süsleyecek.

Daha fazla bilgi için Türkçe hazırlanmış monsterhigh.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, oyunlar oynayabilir ve Monster High Lisesi’nde bir öğrenci olabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER