@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.05.2012

Çocuğunuza "Ünlü Ressamlardan Sanat Dersleri"

Çocuğunuz ilk sanat eserlerini ünlü ressamların kılavuzluğunda üretsin istemez misiniz? "Ünlü Ressamlardan Sanat Dersleri" adlı kitap, 6-11 yaş çocuklara ünlü ressamlardan kılavuz niteliğinde bilgi veriyor.

Çocuğunuz Van Gogh'dan portre çizmeyi, Monet'den sulu boya tekniğini, Cezanne'dan deseni, Matisse'den renklerin uyumunu, Degas'dan hareketli heykeller yapmayı öğrensin ister misiniz? Bunu hangi anne baba istemez ki?


Pearson Türkiye’nin Eğitici çocuk kitapları kategorisinde geçtiğimiz yıl çıkardığı Anholt Sanatçılar serisine yeni bir kitap daha eklendi: Ünlü Ressamlardan Sanat Dersleri.

Laurence Anholt'un hazırladığı, 6-11 yaş grubuna yönelik bu kitap, çocuğunuzu sadece sanatla tanıştırmakla kalmıyor, ünlü sanatçılardan ipuçları da veriyor. Serinin yeni kitabı ile çocuğunuz ilk eserlerini, sanat dünyasının efsane ressamlarının kılavuzluğunda gerçekleştirirken, hayal gücünün önemini, kendine güvenmenin gerekliliğini ve her şeyi öğrenmek istemenin başarıya giden ilk adım olduğunu da öğreniyor.

Çizimlerle ve konuşma balonlarıyla anlama biçimini seçen kitap çocukların kolayca anlayabilecekleri nitelikte.

Anholt Sanatçılar Serisi - Ünlü Ressamlardan Sanat Dersleri
Laurence Anholt
Pearson
Fiyatı: 17,50 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER