@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.12.2015

The Zone Maslak: Çocuklar için yeni kışlık mekan

Soğuk havalarda çocukları dışarı çıkarabileceğimiz çok fazla mekan yok. The Zone oyun alanlarıyla çocukların en seveceği yerlerden biri olmaya aday.

Kışın gelmesi ile birlikte hafta sonu çocukların nerede oynayacağı, o bitmek tükenmek bilmez enerjilerini nasıl atacakları çözümlenecek konular listesinde üst sıralara tırmanıyor. Her hafta aynı oyun mekanlarına gitmekten sıkılanlara müjdeli bir haberimiz var. Yazın ağaçların arasındaki oyun ve tırmanma alanlarıyla gönüllerimizi fetheden Uniq Istanbul, şimdi de çocuklar için kapalı bir oyun alanı açtı: The Zone Maslak.

Çocuklar için yeni kışlık mekan: The Zone

The Zone Maslak 3 bölümden oluşuyor; Oditoryum, matematik sergisi ve trambolin. Oditoryum alanı 67 koltuklu bir sinema salonu şeklinde tasarlanmış. İçeride çocuklara 25’er dakikalık Da Vinci Learning filmleri gösteriliyor. Filmler eğlenceli yollarla çocuklara bilimsel deneyleri, günlük hayatta kullanılan pratik bilgileri vermeyi amaçlıyor. 

İkinci kısım olan matematik sergisinde 22 farklı bölüm var. Her bir bölüm matematik konusunda farklı bir konuyu çocuklara öğretme amacıyla tasarlanmış. Birebir hostesler eşliğinde konular gruplara anlatılıyor. Çocuklar bu şekilde en az 45 dakikalarını sıkılmadan geçirebiliyorlar. 
the zone maslak yeni kışlık mekanımız




















En son durak ise en eğlenceli kısım. Devasa bir trambolin alanı… Yüksek sesli bir müzik eşliğinde çocuklar hoplayıp zıplıyor, evde atamadıkları enerjiyi dışarıda atma fırsatı buluyorlar. Yetkili eğitmenler çocukları yönlendiriyor, ayrıca yarışmalar düzenliyorlar. Trambolinli basket potalarına çocuklar bayılıyor. Bir öneri, çocuklarınızın bu kısma gireceklerse yanınızda mutlaka yedek kıyafet götürün, bir bölüm sonrasında hemen terliyorlar. Bir de yanınıza mutlaka su alın.  

Fiyatlara gelince, bu üç alanın hepsinden yararlanılırsa 1 çocuk+1 yetişkin ücreti 35 TL. Sadece trambolin veya sadece matematik sergisi alanından yararlanıldığı taktirde 1 çocuk+1 yetişkin ücreti 20 TL oluyor. Çocuklar içeride üç alanı da kullandıklarında yaklaşık 2 saat kadar kalıyorlar.

Ayrıca burada doğum günü kutlamaları yapmak da mümkün. 

Haftanın her günü sabah 10:00'dan akşam 20:00'ye kadar açık. Kaydınızı yaptırıp, telefon numaranızı vererek, çocukları birkaç saatliğine buraya bırakabiliyorsunuz. Böylece siz de Uniq’in içindeki Talimhane, Cafe Vergnano, Wine&More gibi mekanlarda oturup bir şeyler yudumlayıp günün keyfini çıkarabilirsiniz. Pazar günleri aynı zamanda Talimhane’de canlı müzik de oluyor.

Biletleri giriş kapısından ve Biletix’den satın alabilirsiniz. 
 

The Zone

Adres: Maslak–Ayazağa Caddesi No:4 Ayazağa/Sarıyer İstanbul
Telefon: 0212 286 03 91


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER