Pudra.com 06.04.2012

Çocuklar için sanal kitap uygulaması: BeMaddy

Çocuklar için e-kitap uygulaması olan BeMaddy, çocuklara tablet bilgisayardan kitap okuma fırsatı sunuyor. Üstelik okuma bilmeyenler için kitabı sesli asistanla okuma imkanı da var.

Artık çocuklar sanal kitaplıktan seçtikleri kitabı okuyabilecekler. Çünkü BeMaddy Çocuk Hikaye Kitapları adındaki iPad uygulaması çocuklara tablet bilgisayardan kitap okuma fırsatı sunuyor.

Çocuklar için sanal kitap uygulaması: BeMaddy

BeMaddy Çocuk Hikaye Kitapları uygulaması 3-12 yaş arasındaki tüm çocuklar, anneler, babalar, çocuklarla ilgilenmeyi seven diğer aile üyeleri ve her yaşta çocuk kalanlar için uygun. Ancak uygulamanın asıl hedef kitlesi, çocuklar.

BeMaddy kitaplığında şu anda biri ücretsiz olmak üzere toplamda dört kitap var. Ücretli kitaplar 1.99 dolardan satın alınabiliyor.

Sanal kitap nasıl okunabiliyor?
BeMaddy'de okumak istediğiniz kitabın üzerine dokunup, kitabı açıyorsunuz. Kitabı okuyacak kişi okumayı bilmiyorsa uygulama, kitabı sesli asistanla okuyor. BeMaddy Çocuk Hikaye Kitapları, global olarak yayında olduğu için İngilizce dil desteğine de sahip.

İçerik açısından zengin olan kitaplarda küresel ısınma gibi önemli güncel konulara değiniliyor.

BeMaddy'deki kitapların tasarımı el çizimi. Uygulamada ayrıca her hikayeye özgü karakterler geliştiriliyor ve o hikayeye özgü boyama teknikleri kullanılıyor.

Uygulama şu anda sadece iPad’ler için yayında. BeMaddy Çocuk Hikaye Kitapları’nı indirmek için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER