Pudra.com 02.10.2012

Çocuklara Hollywood gezisi armağan eden yarışma

Kazanan yarışmacının arkadaşlarıyla birlikte Hollywood gezisine gönderileceği "Haydi Çalkala: Dans Dans" yarışması çocukları harika bir maceraya davet ediyor.

Disney Channel, başlattığı "Haydi Çalkala: Dans Dans" yarışmasının galibini genç kızların hayranı olduğu ünlü pop sanatçısı Kendi ile birlikte belirleyeceklerini duyurdu. Yarışmacıların Disneyturkiye.com.tr adresinden örnek videoları izledikten sonra hazırlayacakları solo performanslarını 8 Ekim tarihine kadar yarışmaya özel mikrositeye yüklemeleri yeterli.

Çocuklara Hollywood gezisi armağan eden yarışma

Kazanan Hollywood'a gidecek
"Haydi Çalkala: Dans, Dans"ta birinci olan yarışmacı, en yakın arkadaşıyla birlikte ünlüler gibi ağırlanacağı bir Hollywood gezisi kazanacak, Disneyland’ı ziyaret edecek ve "Haydi Çalkala!" dizisinin koreografları ve stilistleriyle tanışacak. Ayrıca kazanan yarışmacının dansı ve unutulmaz Amerika serüveni Disney Channel Türkiye ekranlarında da yayınlanacak. Yarışmanın bitiş tarihini takiben başvurular The Walt Disney Company jürisi tarafından değerlendirilerek kazanan isim açıklanacak.

Çocuklar yarışmaya nasıl katılacak?
"Haydi Çalkala: Dans, Dans" Disney Channel’ın hit komedi dizisi Haydi Çalkala’dan esinleniyor ve 10 ile 16 yaş arası hayranlarına programdaki bazı özel dans hareketlerini öğrenme fırsatı sunuyor. Katılımcıların evde hazırlayacakları solo performanslarını 8 Ekim’e kadar yarışmanın web adresi üzerinden yönlendirilecekleri özel mikrositeye yüklemeleri yeterli.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER