Pudra.com 22.01.2014

Çocuklara sömestr kitabı: Merak Eden Susamuru

Çocuklar, susamuru Pat'ın maceralarını anlatan "Merak Eden Susamuru" adlı kitabı yarıyıl tatilinde severek okuyacaklar.

Hayykitap, 25’in üzerinde dile çevrilen ve Türkiye’de çok sevilen “Yavru Hayvanlar” serisinin son kitabını yayımladı: "Merak Eden Susamuru".

Çocuklara sömestr kitabı: Merak Eden Susamuru

Kitabın kahramanı olan Pat, her şeyi ama her şeyi merak eden bir susamuru. Sorular soruyor, dünyayı tanımaya çalışıyor. Kimi zaman sorularıyla yetişkinleri bıktırsa da arkadaşı Babi onu hiç yalnız bırakmıyor. Birlikte bazen eğlenceli bazen tehlikeli maceralara atılıyorlar. Balinalar, köpekbalıkları, insanlar, yiyecek sıkıntısı derken inanılmaz bir uçak yolculuğu onları bekliyor!

Jill Tomlinson’ın hayvanların yaşam koşullarından, fiziksel özelliklerinden ilham alarak eğlenceli ve ustalıklı bir üslupla yazdığı “Yavru Hayvanlar” serisi Pat’ın macerasıyla tamamlanmış oldu. Serideki kitapların isimleri şöyle: Karanlıktan Korkan Baykuş, Evine Dönmek İsteyen Kedi, Hayatı Keşfetmek İsteyen Penguen, Karıncanın Ne Olduğunu Bilmeyen Karıncayiyen, Büyümek İsteyen Goril, Pes Etmeyen Tavuk ve Merak Eden Susamuru.

Çocuğunuz, Tatlı Pat’ın öyküsüyle hem susamurlarını tanıyacak, onların hayatlarında ne gibi güçlüklerle karşılaştıklarını öğrenecek hem de kitap okumanın zevkine varacak.

Merak Eden Susamuru
Jill Tomlinson
Hayykitap
Fiyatı: 8 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER