pudra.com 17.11.2009

Çocuklara tiyatro: Oz Büyücüsü

Her çocuğun favori öyküsü olan Oz Büyücüsü Zorlu Gençlik ve Çocuk Tiyatrosu aracılığıyla miniklere ulaşıyor.

Mehmet Zorlu Vakfı’ nın Zorlu Grubu çalışanlarının çocuklarına tiyatroyu sevdirme amacıyla başladığı Zorlu Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu şimdiye dek on binlerce çocuğu tiyatro ile tanıştırmayı başaran proje kapsamında 2009-2010 dönemi 7. sezonunda da iki ayrı çocuk oyunu ile minik tiyatroseverlerle buluşuyor. ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı oyunu sahnelenmeye devam ederken bir yandan da bu yıl ilk defa sahnelenecek olan ‘Oz Büyücüsü’ adlı oyun seyircisi ile buluşuyor.

Çocuklara tiyatro: Oz Büyücüsü

Zorlu Gençlik ve Çocuk Tiyatrosu, 2008-2009 sezonundan beri sahnelediği ‘Bremen Mızıkacıları’ oyununa bu yıl da daha önceki sezonda ulaşamadığı illeri gezerek Anadolu Turnesi ile devam edecek. Bugüne kadar toplam 3 ilde 42 kez sahnelenmiş olan ‘Bremen Mızıkacıları’ oyunu bu yıl da 25 ilde miniklerin beğenisine sunulacak. Oyun bu yıl Yalova, Kocaeli, Adapazarı, Düzce, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, İstanbul, Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Kars ve Iğdır illerini gezerek minik tiyatroseverlerle buluşacak.

Bu yıl oynanacak ikinci oyun ise Amerikalı yazar Lyman Frank Baum’un sevilen eseri ‘Oz Büyücüsü’ masalı. Kansas´ın uçsuz bucaksız çayırlarının ortasında yaşarken, bir fırtınayla Oz Diyarı´na sürüklenen Dorothy’nin yolculuğu; içi saman dolu Korkuluk, duygusal Teneke Adam ve korkak Aslan’ın katılmasıyla olağanüstü bir maceraya dönüşüyor. ‘Oz Büyücüsü’, göz kamaştırıcı Oz Ülkesi’nin sihirli dünyası, büyülü ormanları, birbirinden güzel dansları ve şarkıları eşliğinde çocuklara sahip olduklarının, ailenin ve arkadaşlığın önemini bir kez daha hatırlatıyor. ‘Oz Büyücüsü’ İstanbul, Bursa, Çorlu ve Manisa’da sahnelenecek.

Oyunun Kasım-Aralık İstanbul tarihleri şöyle:
21-22 Kasım 2009 (Ctesi – Pazar) – BKM’de saat 12:00’de
05-06 Aralık 2009 (Ctesi – Pazar) – BKM’de saat 12:00’de
12-13 Aralık 2009 (Ctesi – Pazar) – BKM’de saat 12:00’de
19-20 Aralık 2009 (Ctesi – Pazar) – BKM’de saat 12:00’de


Tüm şehirler, oyunlar ve programları için ise burayı tıklayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER