@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.04.2011

Çocuklu aileler için özel alışveriş kulübü: Paramini

E-bebek’in, ‘özel alışveriş’ konsepti sunan yeni alışveriş sitesi Paramini.com, ailenizin ihtiyaç duyduğu seçkin markaları ve fırsatları yüzde 70'e varan indirimlerle sunuyor.

Anne, bebek ve çocuklara yönelik farklı kategorilerde ürünler sunan Paramini.com, 300’ün üzerinde ve her geçen gün yenileri eklenen markaları alışveriş tutkunlarıyla buluşturuyor.

Çocuklu aileler için özel alışveriş kulübü: Paramini

Seçkin markaların ürünlerini 2 ila 5 gün arasında devam eden kampanyalar yoluyla annelere duyuran site, Türkiye’ye ilk kez gelen marka ve ürünleri de başka mağazalarda satışa çıkmadan önce yüzde 70’e varan indirimlerle üyelerine sunuyor.

Paramini.com’da yüzlerce markanın bebek, çocuk ve hamile giyim, bebek araç gereçleri, oyuncaklar, banyo ve sağlık ürünleri, hediyelik ürünler, aksesuarlar, kitap, müzik ve video ürünlerine ulaşmak mümkün.

Sadece 45 gün içerisinde 85 bin üyeye kavuşan alışveriş kulübü, iki ayda yüz bin üye hedefine emin adımlarla ilerliyor. Özel fırsatlardan yararlanmak ve keyifle alışveriş yapabilmek için Paramini.com adresine üye olmak yetiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER