pudra.com 24.11.2010

Crocs'tan çocuklara botlar

Hepsi birbirinden renkli, kaliteli ve rahat Crocs’lar ile miniklerin ayakları bu kış hiç üşümeyecek. Minikler yumuşacık kürklü Crocs terlikleri ile evlerinde, Crocs botları ile de dışarıda rahat edecek.

Mükemmel ergonomik özellikleriyle her zaman dikkat çeken Crocs, çocuklarınızın da ayak sağlığını düşünüyor. Çocuklarınız için hem kullanışlı hem de çok sevdikleri, renkli, cıvıl cıvıl modeller üreten Crocs 2010-2011 kış sezonuna özel ürünler sunuyor.

Crocs'tan çocuklara botlar

Crocs’un çocuk koleksiyonunda birbirinden renkli modeller dikkatleri çekiyor. Artık bir klasik haline gelen kürklü Mamut modeli bu kış pembe ve mavi renk alternatifleri ile üzeri kabartmalı olarak sunuluyor. Miniklerin ayakları Crocs’un kürklü mamut modeli ile ısınacak.

Soğuk ve yağmurlu kış günlerinde yine Crocs rahatlığı ve ayrıcalığından vazgeçmek istemeyen anne-babalar, çocuklarınıza Crocs’un yeni botlarından almak için acele edin. Lacivert, bej, kahverengi gibi farklı renk alternatifleri bulunan modellerin içi kürklü olanları olduğu gibi yağmurda kullanabileceğiniz su geçirmeyen pufidik yağmur botları da beğeninize sunuluyor.

Ayrıca unutmayın ki bu yeni koleksiyonda en sevilen modeller yine Crocs’un her zamanki konforu ve güveniyle buluşuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER