Pudra.com 02.09.2014

Dünyanın en güzel hediyesi sizce ne?

Çocuğunuzun yaptığı resmin yeni Pegasus uçağının üzerinde dünyayı dolaşması ne harika bir hediye değil mi? "Pegasus uçağının üzerinde kızımın çizdiği resim olsun ve yeni uçak ismini de benim kızımdan alsın" diyenler 8 Eylül 2014’e kadar kampanyaya başvurabilir.

Biliyorsunuz “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası ile Pegasus yeni uçaklarına minik misafirlerinin ismini veriyordu. Bu yıl kampanya biraz daha genişledi. Artık sadece kazanan minik yolcunun ismi değil resmi de uçağı süsleyecek. 2015’te Pegasus filosuna katılacak yeni Boeing 737 – 800 uçağının üzerinde bir kız çocuğunun ismiyle birlikte hayalindeki tatilin resmi de yer alacak.

Dünyanın en güzel hediyesi sizce ne?

Pegasus uçağının üzerinde benim kızımın çizdiği resim olsun ve uçağa kızımın ismi verilsin diyorsanız 8 Eylül 2014 tarihine kadar çocuğunuzun çizeceği ‘hayalimdeki tatil’ temalı resimleri kampanyanın web sitesi dunyaninenguzelhediyesi.com'a yüklemeniz yeterli. Jüri tarafından belirlenecek şanslı kız çocuğunun resmi, yeni uçağın üzerinde yer alacak ve uçak, ismini bu şanslı kız çocuğundan alacak. Yarışmaya 8 Eylül’e kadar 3-10 yaş arasındaki kız çocukları “Hayalimdeki Ttatil” temalı resimleri ile katılabilir.

Yarışmaya katılan resimleri değerlendirerek en özgün resmi seçecek olan jüriye Pedagog Sinem Olcay danışmanlık yapıyor. Jüri üyeleri çocukların sınırsız hayal güçlerinin ürünü olan resimleri heyecanla bekliyor. Hadi siz de çocuğunuza hayalindeki tatili resmetmesi için bir imkan verin ve resmi dunyaninenguzelhediyesi.com'a yükleyin.

Pegasus 8 Eylül 2014'e kadar çocuklarınızın resimlerini bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER