Pudra.com 08.10.2013

Emziren anneler için sütlü içecek

Emziren anneler için geliştirilen Lactamil Emziren Anneler İçin Sütlü İçeceği, fotoğrafçılar Mehmet Turgut ve Şengül Pallı'nın "Reelden Sürreele Annelik Mucizesi" sergisi ile tanıtıldı. Projeye Ayşe Arman da destek verdi.

Milupa, anneliğin mucizesine ve aynı zamanda emziren annelerin beslenmesine dikkat çekmek için ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ve doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı ile ortak bir projeye imza attı.

Emziren anneler için sütlü içecek
Fotoğraf: Şengül Pallı

Milupa, emziren anneler için geliştirdiği, annelerin emzirme döneminde vücut depolarında azalan vitamin ve mineralleri destekleyen Lactamil Emziren Anneler İçin Sütlü İçeceği’ni, "Reelden Sürreele Annelik Mucizesi" sergisi ile tanıttı. Pallı'nın doğum fotoğrafları ile Turgut'un emziren anne kolajlarını içeren sergi, 8 Ekim 2013 tarihinden itibaren The Sofa Hotel'de görülebilecek. Projeye, gazeteci Ayşe Arman da destek verdi.

Emzirme döneminde annelerin vücut depolarında azalan vitamin ve mineralleri desteklemek için geliştirilen sütlü içecek, kalsiyum, demir, A, C, D ve E vitaminleri ile folik asit kaynağı sağlıyor. Bir bardağında 150 kalori bulunan içeceği her emziren annenin tüketebileceğini belirten beslenme uzmanları, sadece inek sütüne alerjisi olanların içmemesi konusunda uyarıda bulundu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER