Pudra.com 07.11.2012

"Emzirmenin kraliçesi" İstanbul'a geliyor

Rahat emzirme nedir? Emzirmeyi zorlaştıran durumlar ve çözümleri nelerdir? Emzirme nasıl "keyifle" sonlandırılır? Dünyanın önde gelen emzirme danışmanlarından Lisa Marasco, 16 Kasım'da vereceği konferansta bu sorulara yanıt verecek.

İstanbul'da 16 Kasım 2012 tarihinde düzenlenecek olan "Emzirmeyi Rahatlatan Yaklaşımlar" başlıklı toplantıda, dünyanın önde gelen emzirme danışmanlarından Lisa Marasco bir konferans verecek.


"Rahat emzirme - Laid back feeding" kavramı, emzirmeyi zorlaştıran durumlar ve çözümleri, çalışan annenin emzirmesi, emzirmenin "keyifle" sonlandırılması konuları dünyaca ünlü emzirme danışmanı Lisa Marasco ve Klinilk uzmanlarından Dr. Gülnihal Şarman ve Dr. Pınar Dayanıklı tarafından ele alınacak.

"Daha Fazla Süt Üretimi" başlıklı kitabın da yazarı olan Marasco, emzirmede yaşanan sorunlara bulduğu doğru yaklaşımlarla tüm dünyada tanınıyor. Türkiye'de gerçekleştireceği konferansta "Laid back feeding – Rahat emzirme" kavramını tanıtacak.

Şişli Belediyesi binasında yapılacak ve emzirme danışmanlarının, yenidoğan hemşirelerinin, ebelerin, kadın-doğum doktorlarının, çocuk uzmanlarının, annelerin ve hamilelerin davetli olacağı konferansın birinci bölümünde; Lisa Marasco anneleri baskıcı olmayan, huzur içinde emzirmeye yönlendirmenin önemini vurgulayacak. Bu arada ‘rahat olunamayan’ sorunlara da değinecek. Örneğin gebelikte yetersiz meme gelişimi olan anneler, emzirme sırasında oluşan meme enfeksiyonları, dil-damak bağı nedeniyle iyi kavrayamayan bebekler için çözümler sunacak.

İkinci bölümünde; Klinilk‘ten yenidoğan ve çocuk hastalıkları uzmanları Dr. Gülnihal Şarman ve Dr. Pınar Dayanıklı soru cevap şeklinde, çalışan annelerin emzirmeye nasıl devam edecekleri ve emzirmenin sonlandırılması konusunda bilgi verecekler.

Emzirmeyi Rahatlatan Yaklaşımlar
Tarih: 16 Kasım 2012
Yer: Şişli Belediyesi Binası Esentepe Mah.Büyükdere Cad. No:100 15. Kat Toplantı Salonu Şişli - İstanbul
Saat: 12.00 - 17.00

Ayrıntılı bilgi için Klinilk Çocuk Polikliniği tel: 0212 263 65 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER