@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.04.2011

En güzel çizen Amerika'ya gidiyor!

Tüm 5-11 yaş arası ilköğretim okulu öğrencilerinin, hayvan sevgilerini anlattıkları resimler ile yarışacakları Dalin ile İlköğretim Okulu Öğrencileri Arası Resim Yarışması”, 9-10 Nisan 2011 tarihlerinde İstanbul Optimum Outlet’te...

Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan “Dalin ile İlköğretim Okulu Öğrencileri Arası Resim Yarışması” Türkiye`deki tüm 5-11 yaş arası ilköğretim okulu öğrencilerini, hayvan sevgilerini anlattıkları resimler yapmak üzere İstanbul Optimum Outlet’e davet ediyor.

En güzel çizen Amerika'ya gidiyor!

Genç ressam Seydi Murat Koç’un da aralarında bulunduğu jüri üyelerinin kararları sonucunda dereceye giren ilk resmin sahibine Amerika Disney Hayvanat Bahçesi Seyahati, ikinciye Sony Playstation ve üçüncüye MP3 Player hediye edilecek.



10. Geleneksel Dalin Resim Yarışması kapsamında 9-10 Nisan 2011 tarihlerinde İstanbul Optimum Outlet’te düzenlenecek olan etkinlikte çocuklar hayvanlarla güzelleşen hayat kompozisyonlarını resme yansıtacaklar. Dalin maskotu etkinlik alanında çocukları eğlendirirken, hediye balonlar ile çocucuklar sevinecek.


İstanbul Optimum Outlet adres:
E- 5 üzeri Göztepe / Kadıköy
Tel: 0216 664 14 14


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER