pudra.com 31.03.2010

Fisher Price'ın Little People oyuncakları...

Fisher Price’ın ‘Little People’ oyuncak serisi 1-5 yaş grubu çocukların hayal güçlerini geliştiriyor. Bu seri, çocukları hem eğlendiriyor hem yaşamı tanıtıyor.

Fisher-Price’ın bu ‘küçük dünyası’nı ilk gördüğümde, daha özelliklerine bile bakmadan düşündüğüm ilk şey “Ben de istiyorum!” oldu… En kısa zamanda Joker mağazasına gidip çocuğu olan her arkadaşıma bu küçük insanlardan hediye alacağım. Bu esnada sanırım kendime de bir birkaç figür veya bir küçük çiftlik alacağım gibi geliyor! Şaka bir yana, Little People serisi çocuklar için hem eğitici, hem eğlenceli, hem hayalgücü geliştirici, hem sosyalleştirici…

Fisher Price'ın Little People oyuncakları...



Fisher-Price’ın 1-5 yaş grubuna hitap eden yeni kategorisi Little People, sevimli minik karakterleri, oyun setleri, araçları ile çocukların hayal güçlerini geliştirerek, tıpkı gerçek hayattaki gibi her şeyi oyuna dökme imkanını sunuyor. Little People’da keşfetmek, inşa etmek, öğrenmek, araçları, hayvanları ve yaşamlarını tanımak çok eğlenceli.

Çocuklar, gerçek hayatta yapmak istediklerini Little People’ın renkli dünyasında uygulamanın keyfini sürebiliyor. Aslında kocaman bir dünya yaratan Little People oyuncakları, çocukların taklit yeteneklerini geliştirerek kendi kendilerine hikaye yaratmalarına da yardımcı oluyor.

Çiftlik, şehir, inşaat ve ilkyardım gibi farklı temaları ile çocuklara eğlenceli ve eğitici oyun oynama fırsatı sunan Little People, çocukların sosyalleşmeleri için de olanak sunuyor. Ayrıca Little People serisindeki oyuncaklar hiçbir şekilde küçük parça içermediği için son derece güvenli.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER