Pudra.com 13.05.2011

Hugo Boss 2011 İlkbahar Yaz Çocuk Koleksiyonu Harvey Nichols’ta

Dünyaca ünlü moda markalarının çocuk koleksiyonları ile çocuklara renkli bir dünya sunan Harvey Nichols'ta, Hugo Boss’un 2011 İlkbahar Yaz Çocuk Koleksiyonu, yenidoğandan 12 yaşa kadar pek çok alternatif içeriyor.

Hugo Boss çizgilerinin premium konumlandırmasını yansıtan Boss İlkbahar-Yaz Çocuk Koleksiyonu, formal, günlük ve spor olmak üzere üç ayrı temada ve çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış tasarımlarıyla miniklerin şıklığını tamamlıyor. Hugo Boss’un klasik terziliğinden ilham alarak hazırlanan koleksiyonda yenidoğandan 12 yaşa kadar pek çok alternatif yer alıyor.

Hugo Boss 2011 İlkbahar Yaz  Çocuk Koleksiyonu Harvey Nichols’ta

Boss erkek çocukları; klasik beyaz gömlek, siyah kravat, spor ceket ve denizci ceketlerinden ilham alan trençkotlarıyla şıklıkta babalarıyla yarışıyor. Aktif ve modern Boss kızları ise abartısız yetişkin cazibesine bayılıyorlar.

Okyanus temasının işlendiği koleksiyonda, dalgalı çizgiler temiz ve saf siluetlerle kontrast oluşturuyor. Mavi tonları, beyaz, açık pembe, turuncu ve kırmızı renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonun en gözde parçaları arasında çizgili pantalonlar, çiçek desenli koton/keten bluzlar, ağartılmış kotlar, origami pilili rahat bluzlar, viskoz elbiseler yer alıyor. Çikolata renkli kalın deri kemer ve elbetteki babetler ise kızların şıklığını tamamlıyor.



Koleksiyonda ayrıca yenidoğan ve bebekler için yumuşak denimlerle birleştirilmiş yumuşacık örmeler, grafik baskılı ikonik bir kravat, denim pantolonla ve askılarla tamamlanan ince çizgili gömleklerin de aralarında yer aldığı birbirinden şık alternatifler bulunuyor.

Hugo Boss’un yanı sıra Harvey Nichols’ta; Armani Junior, Baby Dior, D&G, Hartford Meltex, Juicy Couture, Little Marc, Little Paul & Joe, Bluemarine, Moncler, Moschino, Paul&Smith, Petite Maloles, Ralph Lauren, Simonetta, Sonia Rykel, Hugo Boss, Fendi, Chloe ve Hackett gibi dünyaca ünlü markaların 2011 İlkbahar Yaz Çocuk Koleksiyonları’nı da bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER