Pudra.com 29.09.2011

"İklim Değişikliği" sergisi 4 Ekim'de İstanbul'da

Santralistanbul Ana Galeri’de, 4 Ekim 2011-15 Ocak 2012 tarihleri arasında hem çocuklar hem de yetişkinler için "İklim Değişikliği" sergisi başlayacak. Şimdiden ajandanıza not edin.

Amerikan Doğal Tarih Müzesi’nden getirilen, 4 Ekim 2011-15 Ocak 2012 tarihleri arasında Santralistanbul Ana Galeri’de gezilebilecek olan "İklim Değişikliği" sergisi interaktif etkinlikleriyle özellikle çocukları bilinçlendirmeyi amaçlıyor.


Amerikan Doğal Tarih Müzesi'nin 2009 yılında New York’ta açtığı ve 237 bin kişinin ziyaret ettiği “İklim Değişikliği” sergisi, her yaştan ziyaretçiye hitap ediyor. Sergi, kutup ayısından ölü bir mercana, anime kürelerden çeşitli interaktiflere birçok bölüm barındırıyor, küresel ısınmanın geçmişini ve bugününü gözler önüne seriyor.

Serginin interaktif bölümleri bilim insanlarının iklim değişikliğini nasıl araştırdığını ya da buzulların erimesinin karadaki etkilerini çocuklar için hazırlanmış olan oyunlarla gösterecek.

Türk Telekom ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, Arter Tasarım tarafından Türkiye’ye getirilen ve REC Türkiye’nin uygulama destekçisi olduğu sergiye eklenen bölümde Türkiye’den örneklere de yer veriliyor. Sergide atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER