17.11.2020

Incia'dan bebek bakımına özel doğal ürünler

%100 doğal marka Incia %100 doğal anne ve bebek ürün seçeneklerini de piyasaya sundu. %100 doğal şampuan, bebekler için rahatlatıcı yağ bunlardan ikisi.

İZLE: ÇOCUKLARA UYGUN ŞAMPUAN SEÇİMİ👇 
Anneler ve babalar için bebek ve çocuk bakımı en önemli konular arasında yer alıyor. Ebeveynlerin bebekleri ve çocukları için tercih edecekleri şampuanların da hassas ciltlere özel olarak tasarlanması ve zararlı kimyasallardan arındırılmış olması gerekiyor. INCIA, ebeveynlerin bu arayışına %100 doğal içeriyle güvenle kullanabilecekleri şampuan seçenekleri ile son veriyor.

Incia'dan çocuklara özel tamamen doğal şampuan

Cilt florası ile uyumlu, %100 doğal INCIA ürünleri paraben, sentetik koku, petrokimyasal bileşikler, alkol ve boya içermiyor. Hipoalerjenik olarak üretilen doğal şampuanların pH değeri bebeğinizin ve çocuğunuzun hassas cildine uyum sağlıyor.

Incia'dan çocuklar için jel ve köpük şampuanINCIA Bebek Köpük Şampuan ve Çocuk Jel Şampuan, bebeğinizin ve çocuğunuzun hassas cildine zarar vermeden saçlarını ve saç derisini nazikçe temizliyor.

INCIA Bebek Köpük Şampuan ve Çocuk Jel Şampuan çeşitleri %100 doğal içeriğiyle güvenle kullanılabiliyor. Ürünlerin içeriğinde yer alan keklik üzümü ekstresi sebumu düzenleyerek ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Lipoaminoasit kompleksi sayesinde saç derisini temizleyerek kepekten arındırıyor, Karaçam ağaçlarından elde edilen doğal Galactoarabinan ciltte koruyucu bir tabaka oluşturarak cildin doğal neminin korunmasına destek oluyor. Lavanta yağı ile de bebeklerin ve çocukların rahatlamasına, sakinleşmesine yardımcı oluyor.

INCIA’nın yeni şampuanlarını incia.com/ adresini veya INCIA ürünlerinin satışa sunulduğu seçkin eczaneleri ziyaret edebilirsiniz. 

INCIA Bebek Köpük Şampuan: 59 TL (200 ml)
INCIA Çocuk Jel Şampuan: 89 TL (350 ml)


Bebeğiniz ve sizin için diğer önerilerimiz: 

Doğanın iyileştirici gücü ile çatlaklarla savaşınINCIA Aromaterra Huzurlu Bebek Aromatik Yağ: Sentetik boya ve koku maddesi içerneyen %100 doğal INCIA hem bebeğinizin hassas cildi, hem de sizin için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz doğal aromaterapi yağlarının gücünü içeren AROMETERRA Huzurlu Bebek ürününü sundu. 

BioArge Laboratuvarları’nda tamamen saf, doğal, uçucu ve sabit yağlar kullanılarak geliştirilen AROMATERRA Huzurlu Bebek, bebeğinizin huzursuzluğunu gidererek ona rahat bir uyku sunuyor ve tüm annelerin vazgeçilmezi oluyor. INCIA Aromaterra Colicaid™ formülünde bulunan misk adaçayı yağı sayesinde bebeklerde olumsuz hislerin giderilmesine destek olan ürün bebeğinizin huzurlu bir uykuya dalmasını sağlıyor. İçeriğindeki jojoba yağı, yumuşak emilimi ile bebeğinizin cildini pürüzsüzleştirerek ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor.

INCIA Aromaterra Huzurlu Bebek Aromatik Yağ fiyatı: 95 TL (10ml)

INCIA %100 Doğal Karın Çatlak Jel Kremi: 126,50 TLINCIA Doğal Karın Çatlak Jel Kremi: Doğanın iyileştirici gücü ile çatlaklarla savaşmanız için yardımcı ürün, cilt üzerinde dayanıklı ve esnek bir tabaka oluşturarak dış etmenlerin cilde zarar vermesini engelliyor.

İçerdiği doğal içerikler ve Asiaticoside, Madecassic Acid ve Asiatic Asid ile cilde ihtiyacı olan nem bakımını sağlıyor. Doğal yağlar sayesinde trans epidermal su kaybını azaltarak özellikle karın bölgesindeki çatlak izlerinin oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

INCIA %100 Doğal Karın Çatlak Jel Kremi: 126,50 TL (75ml)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER