@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.05.2012

İskandinav şıklığını taşıyan markalar Nuuba&theGang'de

Özgün ve yenilikçi yaklaşımıyla, çocuk modasına şekil veren İskandinav ekolünün butik markalarını çatısı altında bir araya getiren online bebek ve çocuk giyim mağazası Nuuba.com.tr'ye mutlaka bakmalısınız.

Çocuk giyimine yeni bir soluk getiren online bebek ve çocuk giyim mağazası Nuuba&theGang – Nuuba.com.tr ile tanıştırıyoruz sizi.

İskandinav şıklığını taşıyan markalar Nuuba&theGang'de

Nuuba&theGang, özgün ve yenilikçi yaklaşımıyla, çocuk modasına şekil veren İskandinav ekolünün butik markalarını çatısı altında bir araya getiriyor. Çarpıcı desen ve renklere sahip markalar arasında arasında Albababy-Albakids, Anive for the Minors, Gro, Ida-T, H.J.O.R.T.H-CPH, MarMar Copenhagen, How to Kiss a Frog, Little Duckling, Moonkids, Ziestha, Smafolk dikkat çekiyor.

Rafine ve minimalist detaylar, üstün kalitede yumuşacık ekolojik pamuklular, rahatlığın esas olduğu stiller ve alışılmışın dışında tasarımlarla Nuuba&theGang, hayatın en büyülü zamanı çocukluğun ve çocukların peşinden gidecek gibi görünüyor.

Çocuklar, Nuuba&theGang çatısı altında satılan ürünlerin kumaşlarının tenlerine yumuşak dokunuşlarını, renklerini, desenlerini, çok sevecekler. Anne babalar da çocukları hem şık hem de alerji, egzama gibi sorunlara sebep olan kimyasal ve toksik madde içermeyen giysiler içinde görünce mutlu olacaklar.

Pudra.com'un çok beğendiği ve tavsiye ettiği Nuuba&theGang’in 2012 ilkbahar ve yaz koleksiyonunu görmek için Nuuba.com.tr'ye mutlaka göz atmalısınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER