Pudra.com 12.04.2013

İstanbul’un çocukla gidilecek en iyi restoranları

Siz lezzetli yemeklerin keyfini çıkarırken, çocuklarınızın da oyun odasında, animatör rehberler eşliğinde eğlenceli saatler geçirdiği restoranlara gitmeye ne dersiniz? İşte çocuk dostu restoranlar...

Çocuk dostu restoranlarda, anne babalar birbirinden lezzetli yemeklerin keyfini çıkarırken, çocukları da oyun odasında, animatör rehberler eşliğinde eğlenceli saatler geçiriyor. Papyon.com’un hazırladığı İstanbul’un çocukla gidilecek en iyi restoranlar listesinde Avrupa yakasından dört, Anadolu yakasından ise altı restoran bulunuyor.

İstanbul’un çocukla gidilecek en iyi restoranları

Çocuk oyun odalı restoranlar Avrupa Yakası’nda farklı semtlerden seçilmiş; Develi Etiler, Yeniköy Yelken Restoran, Florya Kaşıbeyaz Et Restoranı ve Florya Sesto Senso olarak sıralanıyor.

Anadolu Yakası’nda ise farklı mutfakları ile öne çıkan Günaydın Bostancı, Çubuklu Taç Balık Restoran, Tuzla Angel Mercan, Sahan Ataşehir, Küçükyalı Çapari Restoran ve Mabeyin anne babaların çocukları ile birlikte keyifli bir şekilde yemek yiyebilecekleri mekanlar olarak öneriliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER