@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.10.2012

Mahalleye yeni Çocuk Dükkanı açıldı

0-12 yaş arası çocuğu olan anne babalar, bu haber sizin için! Emzirme ürünlerinden bebeğin sağlıklı beslenmesine yardımcı tüm araç- gereçlere, bebek ve çocuk gelişimi için eğitici oyuncaklara kadar her şey Çocuk Dükkanı'nda.

Çocuk Dükkanı, 0-12 yaş arası bebek, çocuk ve ebeveynlerin yeni online alışveriş sitesi olarak Cocukdukkani.com üzerinden hizmet veriyor. Türkiye'de ve tüm dünyada güvenirliğini kanıtlamış, ciddiyetle tavsiye edilen ürünleri; tercih edilen marka, iyi fiyat ve samimi hizmet politikasıyla buluşturan Çocuk Dükkanı, tüm çocuklu ailelerin yeni alışveriş platformu olmaya aday görünüyor.

Mahalleye yeni Çocuk Dükkanı açıldı

Uzun yıllardır profesyonel iş yaşamının içinde, deneyimli iki kadın girişimci Seçil Çetiner ve Çağrı Baykara tarafından kurulan Cocukdukkani.com, hamilelikten başlayarak çocuğun gelişim süreci boyunca ebeveynlerin yanlarında olarak ihtiyaçlarını tespit etmesinde ve seçmesinde hayatlarını kolaylaştırıyor.

Çocuk Dükkanı, doğum öncesinden başlayan zahmetli ve bir o kadar keyifli bu süreçte, ihtiyaç duyulan tüm alışverişinizde zahmetsiz ve uygun koşullarla güvenilir bir rehber olmayı amaçlıyor.

Çocuk Dükkanı'nda neler bulacaksınız?
Philips Avent, Nuk, Nuby, Fisher-Price, Disney, Playskool, Bebedor, Chicco, Kraft, Lansinoh, Sebamed, Nivea, Dr. Browns, Playdoh, Graco, Popolin, Milkway ve Plan Toys gibi güçlü markalar Çocuk Dükkanı güvencesiyle bir araya geliyor. Yaklaşık 2000 ürünün yer aldığı Cocukdukkani.com, anne ve çocuklara, özel olmanın farkını yaşatacak bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Hamilelik sırasında ve sonrasında anne için gerekli tüm kişisel bakım ürünleri, anne sütünün sağlığını koruyan emzirme ürünleri, bebeğin sağlıklı beslenmesine yardımcı tüm araç-gereçler, keyifli banyo saatleri için bebek bakımı ve banyo ürünleri, emniyet ve taşıma için gerekli ekipmanlar, bebek ve çocuk gelişimi için eğitici oyuncaklar, kitaplar ve daha fazlası var Çocuk Dükkanı'nda.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER