@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.04.2011

Playskool'dan Facebook'ta eğlenceli yarışma!

Playskool, Facebook hayran sayfasında çok eğlenceli bir yarışma düzenliyor. Yarışmanın birincisini Joker Maxitoys’dan 1000 TL’lik hediye kartı ve katılımcıları Playskool’dan sürpriz hediyeler bekliyor.

Playskool Anneleri bebeklerinin “Playskool ile En Neşeli Anları”nı Facebook’ta paylaşıyor!

Playskool'dan Facebook'ta eğlenceli yarışma!

Playskool, yarışmaların en eğlencelisini Facebook hayran sayfasında düzenliyor. Bebeklerinin Playskool oyuncaklarıyla yaşadığı en neşeli anları yazıya döküp Facebook’ta paylaşan anneler, Joker Maxitoys’dan 1000 TL’lik hediye kartı ve Playskool’dan sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor!

80 yılı aşkın süredir tüm dünyada milyonlarca anneyi bebekleri için en güvenilir ürünlerle buluşturan Playskool, Facebook Playskool Anneleri hayran sayfasıyla da anneleri bir araya getiriyor.

Anneler Playskool ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilecekleri Facebook Playskool Anneleri sayfasında bir yandan deneyimlerini paylaşırken bir yandan da oyun ve oyuncaklarla ilgili merak ettikleri birçok soruya da cevap bulabiliyorlar. Zengin içeriği, eğlenceli yarışmaları ve annelerin paylaştıkları farklı deneyimleri sayesinde Facebook Playskool Anneleri sayfası annelerin en büyük yardımcısı!

Facebook Playskool Anneleri hayran sayfasının en eğlenceli yarışması: ‘Playskool ile En Neşeli Anlar’ başlıyor! Bebeklerinin Playskool oyuncaklarıyla yaşadığı en neşeli anları 13 Mayıs’a kadar yazıya dökerek Facebook Playskool Anneleri sayfasında paylaşan anneler pek çok hediye kazanma şansı yakalayacak!

Oylama süresince en çok ‘beğenilen’ ve finale kalan 20 yazı, Türkiye’nin en sevilen anne-çocuk dergilerinden Bebeğim ve Biz editörleri ve Playskool marka ekibi tarafından değerlendirilecek. Birinci anne Joker Maxitoys’dan 1000 TL değerinde hediye kartı kazanırken, finale kalan anneleri de Playskool’dan sürpriz hediyeler bekliyor.

Yarışmaya katılmak için Playskool'un Facebook hayran sayfasına tıklamanız yeterli: www.facebook.com/playskoolanneleri

Neden Playskool?
Bebeğin hızla değişen gelişim süreçlerine ve ilgi alanlarına yönelik olarak tasarlanan Playskool ürünleri, bebekler için eğlenceyle fiziksel ve zihinsel gelişimi bir araya getiriyor. Güvenilir ürünleriyle Playskool, bebeklerin dokunma, duyma, görme duyularını, hareket kabiliyetlerini, el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirirken, onların sebep-sonuç ilişkisi kurma, problem çözme gibi bazı temel yetenekler kazanmasına da yardımcı oluyor.

Bebekler ile ilgili her konuya anne duyarlılığı ile yaklaşan Playskool, bebeklik dönemi boyunca onun gelişimine katkıda bulunacak en doğru ürünleri sunmak için çalışmaların hızını hiç kesmedi. 1928’de bu yolculuğa başladığı günden beri, bebeklerin iyi vakit geçirmesini sağlarken zihinsel, bedensel ve sosyal gelişimine de yardımcı olan ürünler birçok güvenlik testinden geçiriliyor.

Playskool bu bilinçle hareket ederek, bebeklerin doğdukları andan itibaren tüm gelişme süreçlerinde bebeklerin ve annelerin yanında. Masum masum yataklarında uyurken, emeklemeye başladıklarında, yürürken, eğlenirken, her gün durmadan büyürken Playskool onlar için farklı seçenekler sunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER