@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.04.2010

Ponente Baby ile organik bebekler

Yepyeni bir bebek mağazası Ponente Baby’de doğum hediyelerinden organik bebek kıyafetlerine kadar benzersiz seçenekler bulunuyor.

Ponente Baby; Mısra Mataracı Taga ve Yeliz Güler adlı iki kardeşin 2010 yılı başında kurdukları bir bebek mağazası. Bu iki kardeş senelerce iş hayatında aktif olarak farklı pozisyonlarda çalışmışlar ve yeni doğum yapan arkadaşlarına farklı hediye seçenekleri bulamayınca sektördeki açığı fark edip, kendi işlerini kurmaya karar vermişler. Fikrin asıl çıkış noktası elde kanaviçeyle (etamin) işlenmiş bebeğe özel olarak hazırlanan anı ve altın yastıklarının yakınları tarafından çok beğenilmesi.

Ponente Baby ile organik bebekler

Ponente ismi İtalyanca'dan geliyor; Batı Rüzgarı demek. İki kardeş hayatları boyunca denizin ve yelken sporunun içinde oldukları için birlikte kurdukları bu yeni işlerinde de batı rüzgarı Ponente'den güç almayı doğru bulmuşlar ve Ponente Baby markasını yaratmışlar.

Ponente Baby'de bebek bekleyen veya yeni doğum yapan arkadaşlarınıza uygun çok şık doğum hediyeleri bulabilirsiniz. Ülkemizde çok yeni olmakla beraber özellikle Amerika'da çok popüler olan rengarenk bez pastalar (diaper cakes), üzeri el işlemeleri ile süslenmiş organik bebek kıyafetleri, vaftiz ve mevlut elbiseleri, hastane çıkış sepetleri, nevresim ve battaniye takımları, anı ve altın yastıkları başlıca ürünler arasında. Ayrıca, bu ürünlerin çoğunun üzerini bebeğin isminden, doğum tarihine kadar özel yazılarla süslemek mümkün. Dolayısı ile vereceğiniz hediyeler kişiye özeller. En son olarak da ürün yelpazesine Dünya'da çok popüler olan OiOi bebek çantaları eklenmiş.

Ürünlerin en büyük özelliği ise kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçiliğe gösterilen önem. Ponente Baby'de herşey bebek ve annelerin rahatlığı ve sağlığı düşünülerek hazırlanıyor.

İki kız kardeş, en çok tercih edilen ürünlerinin farklı renkler ve fikirlerle tasarladıkları bez pastalar, kapı süsleri ve vaftiz-dua elbiseleri olduğunu söylüyorlar.

Farklı ve çok özel fikirleri bir arada bulabileceğiniz bir adres Ponente Baby. Kızıltoprak'ta bir mağazaları var, dilerseniz ürünlerini Internet siteleri olan www.ponentebaby.com adresinden de sipariş edebiliyorsunuz ve dilediğiniz adrese sorunsuz bir şekilde özel hediye paketleri ile teslim ediyorlar.



Ponente Baby'deki ürünleri sıralamak gerekirse;
  • Organik penye tulum ve bodyler üzerine tamamı elde nakış yapılarak renklendiriliyor, dilerseniz tulumların üzerine yine elde bebeğin adını ve doğum tarihini işleyerek kişiselleştirebiliyorlar.
  • %100 koton vual kumaşlar ve çok özel danteller ve kurdelelerle süslenmiş dua ve vaftiz kıyafetleri bebe portu, eldiveni, patiği ve şapkasıyla takım olarak hazırlıyorlar.
  • Yine %100 koton saten poplin kumaşlar ve fistolarla hazırlanmış, dilerseniz bebeğin adının da elde işlendiği özel hazırlanmış nevresim takımlar ve banyo havluları.
  • Baby shower ve hastane ziyaretleri için küçüğünden büyüğüne çok çeşitli ve farklı renklerle tasarlanmış bez pastalar ve hastane çıkışı hediye sepetleri.
  • Tamamı yine elde işlenmiş bebeğin adının, doğum tarihinin, kilosu ve boyunun işlendiği anı ve altın yastıkları.
  • Değişik fikirlerle, rengarenk süslenmiş kapı süsleri.


Özellikle bebeğin tenine doğrudan değecek body, tulum gibi ürünlerin %100 organik ürünlerden olmasına özel gösteriyor Ponente Baby. Tüm anne adaylarının da özellikle bebeklerin iç giyimlerinde organik ürünleri tercih etmelerini öneriyorlar. Çünkü organik olarak üretilen pamuktan üretilen bu kıyafetler bebeklerin hassas bedenine zarar verecek kimyasallar içermiyor.

Eğer birbirinden farklı ve zevkli ürünleri yerinde görmek isterseniz ya da sadece sıcak bir çay ve sohbet için iki kız kardeşi Kızıltoprak'daki mağazalarında ziyaret edebilirsiniz.

Ponente Baby
Adres: Bağdat Caddesi Selahattin Pınar Sokak. Prenses Palas Apt. No: 13/A Konak / Kızıltoprak İstanbul
Tel: 0216 345 3052
Web: www.ponentebaby.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER