@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2011

Size bir site öneriyoruz: Anneboyutu.com

Keşfettiğimiz ve beğendiğimiz her şeyi size de tavsiye etmekten geri durmuyoruz. Bu, bir kadın sitesi olsa bile… Hala görmediyseniz sıkı takipçisi olduğumuz Anneboyutu.com’a göz atmanızı öneririz.

Anneboyutu.com’u duydunuz mu? Bizim de Pudra.com olarak takipte olduğumuz bir site Anneboyutu.com. Boyu Yayın Grubu’nun kadınlar ve özellikle anne olan kadınlar için Mehtap Erel’in editörlüğünde hazırladığı web sitesi.

Size bir site öneriyoruz: Anneboyutu.com

Güncel haberler, hamilelik, bebek-çocuk bakımı, bebek-çocuk sağlığı, anne-babalık, güzellik, alışveriş, ilişkiler, seyahat, yemek tarifleri ve daha pek çok kategoride kadınların, özellikle annelerin aradıkları pek çok bilgiye ulaşabildikleri bir adres burası.

Taylan Kümeli, Prof. Dr. Kerem Doksat, Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin gibi pek çok uzman yazarın kadın ve çocuk sağlığından, beslenmeye, psikolojiden ilişkilere kadar pek çok başlıkta bilgilerini aktardıkları köşeler, Anneboyutu.com’un en çok ilgi gören bölümlerinden.

Anne Boyutu TV
Anne Boyutu TV de sitenin en ilgi çekici taraflarından. Çocuk masallarından tutun da egzersiz anlatımlarına, yemek tariflerinden uzmanlarla kadınları ilgilendiren çeşitli alanlarda yapılan röportajlara kadar pek çok video, oldukça bilgilendirici ve eğlenceli.

Elbette burçlar ve bunun yanı sıra rüya tabirlerinin de unutulmadığı Anneboyutu.com’da bir de “forum” köşesi var. Serbest kürsü niteliğindeki bu forum, site takipçilerinin aralarında sohbet etme, birbirlerine soru sorma ve bilgi alma ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Pudra.com’un ilgiyle takip ettiği Anneboyutu.com’u sizin de takip etmenizi öneriyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER