23.01.2018

Çocuklar sömestrin keyfini KidzMondo'da çıkarıyor

Çocuklar sömestrde KidzMondo’da hem seçtikleri meslekleri deneyimleyecek hem de düzenlenen etkinliklerde eğlencenin keyfini çıkaracak.

Mimarisiyle gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan çocuk şehri KidzMondo sömestr tatiline hazır. Çocuklar sömestrde KidzMondo’da hem seçtikleri meslekleri deneyimleyecek hem de düzenlenen etkinliklerde eğlencenin keyfini çıkaracak.

Çocuklar sömestrin keyfini KidzMondo'da çıkarıyor

Sömestr tatili geldi çattı. Çocuklar şimdi yarı dönemin yorgunluğunu atacak, gönüllerince eğlenecekler. Eğlenirken öğrenmek isteyen çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler hazırlayan KidzMondo, sömestr dönemi boyunca her gün 10.30-20.00 saatleri arasında çocukları eğlenceye çağırıyor.

Tiyatro gösterileri

40'tan fazla meslek ünitesinin yer aldığı KidzMondo'da çocuklar meslekleri deneyimlemenin yanı sıra, tiyatro oyunları da izleyecek. "Küçük Altın Balık" ve "En İyi Arkadaşım" adlı tiyatro oyunları KidzMondo sahnesinde olacak.

Şehir dansı, bando gösterisi, yaratıcılık atölyeleri…

KidzMondo'nun minik ziyaretçileri sömestr dönemi boyunca Salsa, Rock'n Roll ve Zumba dans gösterileriyle eğlenecek, KidzMondo şehir bandosu turu ve dansı ile doyasıya dans edecekler. Çocuklar ayrıca "Kum Boyama, Fidan Ekme, Kar Küresi Yapımı ve Slime Atölyeleri" gibi farklı atölyelere de katılabilecek.

Dijital çocuklar Teknopark'a…

KidzMondo'da ayrıca Teknopark Atölyesi de olacak. KidzMondo Teknopark Sömestr Atölyeleri'nde çocuklar dijital dünyayı deneyimleyecek. Kodlama, Mobil Kodlama, 3D Tasarım ve Robot Tasarım eğitimlerinden oluşan Teknopark Atölyesi'ne 5-12 yaş arası çocuklar katılabilecek.

KidzMondo İstanbul | Adres: Trump Alışveriş Merkezi Mecidiyeköy Yolu Cad. No: 12 B3 Katı Mecidiyeköy, Şişli - İstanbul | Telefon: 0212 348 10 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER