Pudra.com 24.01.2012

Sömestr tatilinde çocuklara ücretsiz tiyatro

Pınar Çocuk Tiyatrosu, "Yaşasın Büyüyorum" oyunuyla yarıyıl tatilinde her cumartesi ve pazar, saat 11.15’te Profilo Alışveriş Merkezi'nde öğrencileri bekliyor. Oyun, ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Yarıyıl tatilinde çocuğunuzu tiyatroya götürmek isterseniz Pınar Çocuk Tiyatrosu, "Yaşasın Büyüyorum" oyununu her cumartesi ve pazar saat 11.15’te Profilo Alışveriş Merkezi'nde sergiliyor.

Sömestr tatilinde çocuklara ücretsiz tiyatro

Bir çocuğun doğumdan ergenliğe kadarki renkli dünyasını gözler önüne seren "Yaşasın Büyüyorum" oyununun başkahramanı Can, sahnede büyüme macerasını izleyicilerle paylaşıyor. Ona bu çok özel ve keyifli yolculukta, oyun boyunca sahnede anlatıcı görevini de üstlenen, iyi şansı ve hayatın olumlu yanlarını temsil eden Pofi ile kötü şansı ve olumsuzlukları yansıtan Gofi eşlik ediyor.

Bir çocuğun doğumu ve hayatla tanışması, anaokulu macerası, okulu, öğretmenleri, arkadaşları, büyüme halleri ve gelecek hayalleri Can’da hayat buluyor. Hayallerinin peşinden giden Can’ın bu eğlenceli ve serüvenlerle dolu yolculuğunu izleyen çocuklar, Can’ın dünyasının ve kendi hayatlarının birçok ortak noktası olduğunu görüyor.

Yaşasın Büyüyorum oyunu 31 Mart 2012 tarihine kadar her cumartesi ve pazar 11.15’te Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezi’nde minik izleyicileri ile buluşuyor.

Ayrıntılı bilgi için: 0212 216 43 69


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER