Pudra.com 18.11.2011

Tiyatro Mat'tan 'hayal kurma' oyunu

Hafta sonu çocuğunuzu tiyatroya götürerek ödüllendirmek isterseniz size bir önerimiz var: "Dandi ile Fondi". Oyun, her cumartesi ve pazar Ortaköy Afife Jale Sahnesi’nde...

Tiyatro Mat'ın sahneye koyduğu "Dandi ile Fondi", hayal kurmak ve oyun oynamak kavramları ışığında; sorgulayan, yeniliklere açık olan, kendi fikir ve hislerine güvenen çocuklar için, müzikli, eğlenceli, hoplamalı, zıplamalı, bol kahkahalı ve interaktif bir çocuk oyunu. Konusu şöyle:

Tiyatro Mat'tan 'hayal kurma' oyunu

Dandi ile Fondi’nin çok önemli bir problemi var. Artık hayal kuramıyorlar. Her şeyi denediler ama eskisi gibi bir türlü olmuyor. Peki ya Ayda’nın hayal kutusunu alırlarsa? Yeniden hayal kurabilirler mi? Hayal kurabilmelerine engel olan ne? Artık büyüdüler diye mi? Büyüyünce hayal kurulmaz mı? Hayal kurmanın yaşı var mı? Dandi ile Fondi yeniden hayal kurabilecekler mi?

Oyun, kasım ve aralık ayları boyunca her cumartesi, pazar günü birlikte gülüp, eğlenebilecekleri oyun arkadaşlarını bekliyor. Ortaköy Afife Jale Sahnesi’ndeki oyunların hepsi saat 13.00’te başlıyor.

Biletlerinizi Mybilet ve gişelerden temin edebilirsiniz.

www.mybilet.com
Gişe: 0212 351 93 84

Rezervasyon için: 0537 933 80 00 (Bihter Altay)

http://tiyatromat.blogspot.com/
http://tiyatromat.wordpress.com/


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER