Pudra.com 13.01.2012

Yarıyıl tatilinde İstanbul Modern’de sanat atölyeleri

Yarıyıl tatili boyunca İstanbul Modern, 7-12 yaş grubundaki çocuklar için, sanatla dolu, eğlenceli bir program hazırladı. Çocuklar resim, heykel, fotoğraf, animasyon gibi pek çok atölyeye katılabiliyor.

İstanbul Modern, 23 Ocak – 3 Şubat 2012 tarihleri arasında 7-12 yaş grubundaki çocuklar için, sanatla dolu, eğlenceli bir program hazırladı. Her gün farklı bir etkinliğin düzenlendiği Atölye Modern 7-12 Yaş Grubu Yarıyıl Sanat Atölyeleri’nde çocuklar resim, heykel, fotoğraf, animasyon, yerleştirme ve performans gibi disiplinlerin yanı sıra edebiyat ve mimarlık alanlarını da içeren uygulamalar yapıyorlar.

Yarıyıl tatilinde İstanbul Modern’de sanat atölyeleri

Atölye Modern’de yarıyıl tatili boyunca çocuklara, sabah ve öğleden sonraları için iki program seçeneği sunuluyor. Atölyelere beş günlük ya da günübirlik kayıt yaptırmak mümkün. Atölyelerin beşini de tamamlayarak sanatsal yaratım sürecini farklı boyutlarıyla deneyen çocuklar, katılım belgesi almaya hak kazanıyor.

Hafta içi her gün 09.00-13.00 saatleri arasında düzenlenen dört saatlik sabah atölyelerinde Pazartesi günleri “Benim Oyun Çadırım”, Salı günleri “Dinozorlar Yaşasaydı!”, Çarşamba günleri “Kumdan Animasyonlar”, Perşembe günleri “Cecü’nün Cüceleri” ve Cuma günleri “Resim Avcıları” başlıklı programlar düzenleniyor.

Beş gün boyunca bu atölyelere devam eden çocuklar, sanatta kendini ifade etmenin farklı yolları ve teknikleri ile tanışıyor. Çocuklar, evlerine götürebilecekleri oyun çadırları kuruyor, masallardan yola çıkarak hayal gücünün sınırlarını zorluyor, doğaçlama tekniğini kullanarak bir tiyatro oyunu sergiliyor, İstanbul Modern’in kütüphanesinde araştırmalar yaparak ortak bir resim çalışması gerçekleştiriyorlar. Sabah atölyeleri, pizza molasıyla bölünen iki aşamalı bir uygulama olarak düzenleniyor.

Hafta içi her gün 13.00-15.00 saatleri arasında
düzenlenen iki saatlik öğleden sonra atölyelerinde Pazartesi günleri “Genç Müzeciler”, Salı günleri “Bir Kostümün Öyküsü”, Çarşamba günleri “Geo-Yaratıklar”, Perşembe günleri “Uzaylı Kuklalar”, Cuma günleri “Gökdelen Atölyesi” başlıklı programlar düzenleniyor.

Beş gün boyunca bu atölyelere devam eden çocuklar, İstanbul Modern’in sergi salonlarında rehber eşliğinde her gün farklı bir sanat yapıtını inceliyor, sanat eserlerinden yola çıkarak kendi eserlerini üretiyorlar.

Sanatsal birikimi artırmayı amaçlayan bu beş günlük programda çocuklar,müze gezisinin ardından, müze tasarımları geliştiriyor, kostümler tasarlıyor, geometrik formlarla heykeller yaratıyor, kuklalar hazırlıyor ve gökdelenler inşa ediyorlar.

Atölye Modern Yarıyıl Sanat Atölyeleri 2012 ücretleri
  • 4 saatlik sabah atölyelerine haftalık (5 günlük) kayıt: 340 TL (üyelere 305 TL)
  • 4 saatlik sabah atölyelerine 3 taksitle haftalık (5 günlük) kayıt: 360 TL (üyelere 330 TL)
  • 4 saatlik sabah atölyelerine günlük kayıt: 80 TL (üyelere 72 TL)
  • 2 saatlik öğleden sonra atölyelerine haftalık (5 günlük) kayıt: 200 TL (üyelere 180 TL)
  • 2 saatlik öğleden sonra atölyelerine 3 taksitle haftalık (5 günlük) kayıt: 225 TL (üyelere 192 TL)
  • 2 saatlik öğleden sonra atölyelerine günlük kayıt: 50 TL (üyelere 45 TL)

    Programlar hakkında detaylı bilgi ve kayıt için 0212 334 73 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER