pudra.com 12.08.2010

Yüzen ve dans eden Barbie Denizkızı

Barbie’nin muhteşem filmi “Denizkızı Hikayesi”ndeki denizkızları, minikleri denizde de yalnız bırakmıyor. Kuyruklarından kurulan bebekler sulara dalıp dans ediyor.

Çocuğunuzun bu yaz en yakın tatil arkadaşı Barbie Denizkızı olacak!

Yüzen ve dans eden Barbie Denizkızı

Barbie’nin kısa süre önce çıkan yeni filmi “Barbie Denizkızı Hikayesi” denizkızı bebekleriyle oyunlara renk ve eğlence getiriyor. Barbie Dans Eden Denizkızları şık kostümleri ve farklı stillerdeki yüzme yetenekleri ile minikleri heyecan dolu oyunlara davet ediyor. Kuyruklarından kurulan Barbie Dans Eden Denizkızları suya bırakıldığında dans ediyor ve yüzüyor. Minikler bu yaz yüzmenin ve eğlencenin keyfini Barbie Dans Eden Denizkızları ile çıkarıyor.

Tatilin en eğlenceli arkadaşı olan Barbie Dans Eden Denizkızları dalgalara meydan okuyor. Büyüleyici güzellikleriyle mavi sularda kuyruğunu döndürerek yüzen Barbie Dans Eden Denizkızları, yüzmeyi seven veya suya girmekten korkan miniklere arkadaşlık ediyor. Plajlarda miniklerin en sevimli dostu olan Barbie Dans Eden Denizkızları, göz alıcı kostümleri ile suyun içerisinde ışıldıyor. Miniklerin hayal dünyalarını zenginleştiren bebeklerin buz gibi suda saçları renk değiştiriyor. Bileğe takılan çiçek aksesuarları ve saç tokaları ile minikler Barbie Denizkızları’nı süslüyor. Barbie koleksiyonlarının gözdesi olacak Barbie Dans Eden Denizkızları, istenilen her yere kolayca götürülebiliyor.

Barbie Dans Eden Denizkızları’nı daha yakından incelemek ve Barbie ile ilgili tüm haberleri takip etmek isteyenler için Barbie hakkındaki her şey www.barbie.com.tr sitesinde.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER